Hírek sérülésfronton a WBA meccs elõtt

José Mourinho megerõsítette, Eric Bailly sérülés miatt kihagyni kényszerül a szombati, West Bromwich Albion elleni bajnokit, Chris Smalling azonban visszatérhet a The Hawthornsban.


Bailly térdsérülést szenvedett szerdán a Crystal Palace ellen 2-1-re megnyert Premier League mérkõzésen, de szerencsére a menedzser szerint az elefántcsontparti védõ a sûrû ünnepi idõszak valamely pontján már rendelkezésre állhat.

 

Smalling a Vörös Ördögök október 23-i, Chelsea elleni bajnokija óta nem szerepelt a felnõtt csapatban, de a szombaton magyar idõ szerint este fél 7-kor kezdõdõ birminghamiek elleni összecsapáson ismét számíthatnak rá a csapat összeállításakor.

 

"Õ nem lehet velünk ezen a mérkõzésen, de nem tûnik olyan súlyosnak, mint amennyire elsõre gondoltuk" - kezdte Mourinho Bailly állapotára utalva a MUTV-nek.

 

"Normál esetben a karácsonyi idõszakban már számíthatunk rá. A mostani mérkõzésre azonban visszatérhet közénk Chris Smalling."

 

Szokásos mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján a portugál mester azt is megerõsítette, Luke Shaw biztosan nem lesz bevethetõ a hétvégén, ahogy Henrikh Mkhitaryan se, miután az örmény középpályás múlt vasárnap a Tottenham Hotspur ellen megsérült elsõ bajnoki gólja megszerzése után.

 

 

A sérültek állapota mellett Mourinhot arról is kérdezték, van-e annak bármennyi esélye, hogy kihagyja csapatából az elmúlt nyolc mérkõzésén nyolcszor betaláló Zlatan Ibrahimovicot, ugyanis 35 életévével nem tartozik a legfiatalabb játékosok közé.

 

"Nincs, nincs" - tette hozzá.

 

"De a holnapi meccs után egy hosszabb pihenõ jön, egy hétig futball nélkül lesznek, amire a játékosaimnak már nagy szükségük van, ez pedig rá különösen igaz."

 

"Õ egy csatár, más posztokon pedig néha bizonyos mennyiségû tapasztalat birtokában el tudsz bújni, kicsit jobban odafigyelni magadra és megvédeni magadat. Csatárként viszont ez szinte lehetetlen, nem tudsz egy pillanatig sem elbújni. Õ fenomenális, holnap pedig játszani fog, hogy aztán egy hetet pihenjen majd."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!