Jose: Hogy hagyhatnám ki Mkhitaryant a csapatból?

Jose Mourinho elismerte, egyszerûen nem hagyhatja ki csapatából Henrikh Mkhitaryant, miután az örmény fõszerepet játszott a Wigan elleni vasárnapi 4-0-s FA-kupa diadalban.


Az örmény válogatott csapatkapitányát több televíziós csatornán is a mérkõzés emberének választották, miután remek teljesítményt nyújtott és egy kiváló kontra végén õ maga is betalált a Vörös Ördögök magabiztos hazai FA-kupa gyõzelme során.

"Azt szeretnéd, hogy kihagyjam Mickit azután, hogy a mérkõzés emberének választották, amellett, hogy milyen jól játszott?" - kérdezte Mourinho a Hull City elleni Premier League mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján.

"Nem hagyhatom ki. A játékosok választják ki saját magukat a teljesítményükkel, én csak itt vagyok, hogy feltérképezzem azt, amit csinálnak, és hogy megpróbáljak igazságos lenni velük. Egy ilyen nagyszerû teljesítmény után Mickinek játszania kell. Ez ennyire egyszerû."

 

 

 


Mkhitaryan Anthony Martiallal vezetett kontratámadásból szerezte gólját a Wigan ellen, és Mourinho arra ösztönzi francia játékosát, hogy a vasárnap mutatott teljesítményére építsen.

"Jobban kell teljesítenie az ugyanazon posztért harcoló játékosoktól" - mondta a menedzser. "Õ abban a pozícióban játszik, ahol temérdek opciónk van."

Kedden a menedzser egy korábbi interjúban már megerõsítette, hogy Eric Bailly mérkõzésre alkalmas állapotban van, miután visszatért a gaboni rendezésû Afrikai Nemzetek Kupájáról. Emellett szót ejtett arról is, hogy Ashley Young is szerepet kaphat csapatában.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!