Fergie edzõnek szeretné Scholest

A Fõnök szeretné a stábjában látni Scholest, de még egy évet szívesen hosszabbítana vele a pályán is.


Sir Alex Ferguson szeretné, hogy a jövõben Paul Scholes edzõi munkát vállaljon az Old Traffordon, de még elõtte szeretné, ha egy évet hosszabbítana a veterán középpályás.

A 36 éves játékos gyakran utalt rá, szívesen játszana nevelõ egyesületében, az Oldhamben mielõtt visszavonulna. Ám Ferguson szerint a középpályásban még mindig megvan az, ami kell, hogy a legmagasabb szinten teljesítsen és szeretné, hogy a korábbi angol válogatott játékos egy évvel hosszabbítson szerzõdésén.

 


Scholes biztosítékot szeretne, hogy megkapja a megfelelõ számú lehetõséget a jövõben is, erre pedig megvan minden esélye, mert Ferguson még mindig a csapat nagyon fontos részeként tekint Paulra.

"Szeretném, ha Scholes maradna, de nagyon büszke ember" - mondta Sir Alex a Sunday Mirrornak.

"Minden meccsen játszani akar, amit én meg tudok érteni. Ha rá tudjuk venni arra, hogy néhány mérkõzésen meg kell kímélnünk õt annak érdekében, hogy a kiemelkedõen nagy mérkõzéseken játszhasson, hatalmas értéke lehetne még mindig a csapatnak."

"Ráadásul van egy hely a szakmai stábban is a számára visszavonulását követõen, mert a Unitednél mindenki azt szeretné, ha itt maradna."
 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!