Mourinho a Swansea elleni gyõzelemrõl

Jose Mourinho a Swansea City elleni, 4-0-ás gyõzelem után osztotta meg a gondolatait a média képviselõivel.


Erõs befejezés és kései gólok
"Persze, meggyõzõ teljesítménnyel fejeztük be a meccset, de csak azért, mert az ellenfél vesztésre állt és meg akarták szerezni a labdát. A mérkõzés reális eredménye a 75. percig állt fenn, 1-0 és nyitott játék. Ennek ellenére úgy éreztem, hogy mi uraltuk a meccset, és magabiztosan járattuk a labdát. Vezettünk egy góllal, és nem védekezni akartunk, hanem még több gólt szerezni, de ennek ellenére nyitott maradt a mérkõzés. Boldog vagyok, amiért kezelni tudtuk ezt a nehéz mérkõzést és amiért ki tudtuk használni a gyenge pillanataikat a meccs vége felé."

 

Két egymást követõ 4-0-ás gyõzelem
"Szerintem a csapatom magabiztos, és mind a két mérkõzésen 1-0-ra vezettünk az elsõ félidõben, így sokkal könnyebb dolgunk volt a második félidõben. Mind a két meccset labdabirtoklással és a helyzetek kidolgozásával próbáltuk kontroll alatt tartani, és ez sikerült is. Azok a játékosok, akik a padról álltak be, jól teljesítettek. Könnyû meghoznom a döntéseket és könnyû belenyúlnom a mérkõzésekbe. A játékosoknak köszönhetõen jobb színben tûnik fel a menedzser, ezért hálás vagyok a fantasztikus hozzáállásukért, beleértve azokat a játékosokat is, akik ma nem kerültek be a keretbe, ugyanis tisztában vannak vele, hogy az egész keretre szükség lesz, ha valami különlegeset akarunk alkotni ebben a szezonban."

 

 

Nem lesz mindig egyszerû
"Ha egy szóval kellene jellemezni a csapatot, akkor azt mondanám, hogy önbizalom. Magabiztosan kezdtük a meccset, majd továbbra is önbizalommal telve léptünk pályára a második játékrészben. Mindezek ellenére azt is látni szeretném, hogyan reagálunk, ha vesztésre állunk, mert az teljesen más, amikor hátrányból kell felállni. Jelenleg minden a számunkra kedvez, de tudjuk, hogy ez nem lesz mindig ilyen egyszerû. Lesznek majd nehéz mérkõzések, ezekre pedig készen kell állnunk."

 

Erre kell építeni
"Tavaly is hat pontunk volt az elsõ két meccsünk után, aztán hatodikok lettünk a bajnokság végén. Ez a kezdés nem jelent semmit. Az a fontos számomra, hogy jól játszottunk ezen a két mérkõzésen. Ezt kell folytatnunk. Nem szeretem, amikor az emberek azt hiszik, hogy ezek könnyû mérkõzések, de a csapat kiegyensúlyozott és magabiztos. Folyatjuk a megkezdett munkát, és megyünk elõre."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!