Mourinho és Mkhitaryan jól megértik egymást

Jose Mourinho elárulta, hogy jó szezont vár Henrikh Mkhitaryantól, mert most már sokkal jobban megértik egymást az örmény játékossal.


Két 4-0-ás gyõzelem után a West Ham és a Swansea ellen,  a United jelenleg a tabella élén áll, Mkhitaryan formája pedig már most, a szezon elején is nagyon ígéretes.

 

Az erõs kezdés ellenére (két meccsen két gólpassz) Mourinho még jobb teljesítményre számít az örmény középpályástól.

 

"Szerintem megért engem, és õszintén szólva, én is megértem õt. Ha a tavalyi szezon elején jobban megértett volna, akkor jobban kezdte volna a pályafutását az Old Traffordon. Ugyanakkor ha én is megértettem volna õt, akkor valószínûleg gyorsabban tudtam volna neki segíteni" - mondta Mourinho.

 

"Azóta sok idõt töltöttünk együtt és sokat dolgoztunk egymással. Jól ismerem, és õ is jól ismer engem. A tavalyi szezon második fele jól sikerült számára, ez a szezon pedig még a tavalyi teljesítményét is felül fogja múlni." 

 

 

Amikor Martial formájáról kérdezték, Mourinho így válaszolt: "Jobb formában van, mint tavaly. Ahhoz tartom magam, hogyha tehetséges vagy valamiben, nem pazarolhatod el a tehetségedet."

 

"Ha meg vagy áldva valamilyen nagyszerû képességgel, akkor ki kell használnod a tehetségedet. Nem elégedhetsz meg azzal, hogy néha van egy-két jó pillanatod. Ezt az álláspontomat nem fogom megváltoztatni."

 

"Egyre többet és többet várok el tõle, mert minden megvan benne ahhoz, hogy egy remek játékos legyen."

 

"Szerintem most már õ is jobban megért engem, jó a kapcsolatunk. Abban bízom, hogy Anthony is jobb lesz idén, mint tavaly."


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!