Beckham köszöntötte Charltont

David Beckham elárulta, elképesztő pillanata volt, amikor gyerekként találkozhatott Sir Bobby Charltonnal, aki egyébként ma ünnepli 80. születésnapját.


Beckham és más manchesteri nagyságok is megosztott néhány emléket, melyek Charltonhoz, az angol labdarúgás történelmének vitathatatlanul legkiválóbb egyéniségéhez kötik.

 

Az 1966-ban világbajnokságot nyerő Sir Bobby fenomenális és rekordokkal teli pályafutást töltött mind a Unitednél, mind a Háromoroszlánosok keretében.

 

David Robert Joseph Beckham, aki szintán ragyogó karriert tudhat maga mögött Manchesterben és az angol nemzeti együttesnél, az MUTV-nek nyilatkozva elmondta: "Igen szerencsés voltam, hogy találkozhattam vele, amikor 10 évesen elmentem a Bobby Charlton Labdarúgó Iskolába első alkalommal."

 

"Egy álom volt, hogy találkoztam vele, hisz ő volt édesapám kedvenc játékosa és a középső nevem Robert, Sir Bobby után."

 

 

"Ő mindig próbál segíteni a fiatal játékosoknak. Amikor egy klubnál játszol és korábbi játékosokkal találkozol és beszélsz velük, az rengeteget jelent. De amikor Sir Bobby Charlton jön oda hozzád és azt mondja, hogy 'jól csinálod' vagy tanácsot ad valamiben, mit hogyan tegyél, hogy jobban menjen, vagy hogyan képviseld a klubot, az valami igen különleges dolog."

 

"Rengeteget jelent, amikor egy ilyen tapasztalt, legendás játékosa van annak a klubnak, amelyiknek szurkolsz. Sokat jelent oly sok embernek, különösen a Manchester United és Anglia szurkolóinak."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Liverpool - Manchester United ÉLŐ

Premier League 8. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!