Scholes fejetlensége sokba kerülhet

Paul Scholes több alkalommal is elvesztette a fejét az Arsenal elleni FA kupa mérkõzésen, és bár végül szerencsére csak egy sárga lappal 'gazdagodott', ez így is nagy problémákat okozhat a Manchester United középpályáján.


A Vörös Ördögök középpályása ugyanis a 10. sárgalapját gyûjtötte be ebben a szezonban az Arsenal elleni mérkõzés utolsó pillanataiban, így automatikusan két mérkõzéses eltiltást kapott.

 

Ennek értelmében nem játszhat a szombati, Old Traffordon rendezendõ Bolton Wanderers elleni, és az április 2-i West Ham United elleni idegenbeli bajnokin se.

 

 

Scholes, aki a kispadról állt be szombaton, azért nem játszott kezdõként, mert Sir Alex Ferguson pihetetni akarta az Olympique Marseille elleni holnapi, Bajnokok Ligája nyolcaddöntõ visszavágóra. A már a második félidõ elején nagyjából eldõlõ mérkõzésen azonban Johan Djourou csúnya sérülése miatt 8 perces hosszabbítást rendelt el a mérkõzés játékvezetõje, ahol a tapasztalt játékos elvesztette a fejét, és páros lábbal beleszált Marouane Chamakhba, amelyért meg is kapta az említett sárgalapos figyelmeztetését, majd nagy szerencsével megúszta a kiállítást, amikor Samir Nasrit rúgta fel hasonlóan nagy lendülettel.

 

Bár a BL-ben a francia bajnok csapat ellen bevethetõ lesz a vörös hajú középpályás, a bajnokságban nagyon hiányozhat a középpályáról, ahol már így is nélkülözni kell Michael Carrick, Darren Fletcher, Anderson és Park Ji-sung játékát is, amely elég nagy érvágás, még akkor is, ha Nani a hírek szerint a vártnál gyorsabb visszatérhet, és újra pályára léphetett fél évvel horrorisztikus sérülését követõen Antonio Valencia is.

 

 

Manchester Evening News

 

 


Men

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!