Izlandra küldték a United megfigyelőjét, Katarban volt a meccs

Izlandra utazott a Manchester United megfigyelője, hogy megnézze a világbajnoki résztvevők Csehország elleni barátságos meccsét, de csak az üres stadionhoz érve tudta meg, hogy a két csapat több mint 6000 kilométerrel arrébb, Katarban játszik egymással.


A Vörös Ördögök az Izlandi Labdarúgó Szövetségtől hivatalos úton igényeltek jegyet megfigyelőjük részére, akik boldogan eleget is tettek a kérésnek.

 

Azonban amikor Tommy Möller Nielsen megérkezett Reykjavikba és a nemzeti stadionnál szerette volna átvenni hivatalos akkreditációját, megdöbbenve tapasztalta, hogy a stadion kong az ürességtől és korom sötét van a környezetében.

 

A klub képviselője, aki Dániából csak ezért a mérkőzésért utazott a szigetországba, ezt követően tudta meg, hogy az összecsapást 5500 mérfölddel délebbre, Dohában rendezik.

 

 

Az izlandi Fotbolti.net oldal beszámolója szerint emiatt a megfigyelőnek az éjszakát a reykjaviki fagyban kellett töltenie, ahelyett, hogy Katarban a 30 fokban sütkérezhetett volna.

 

Arról nincs információ, hogy a Manchester United konkrét játékos megfigyelésére küldte volna Möller Nielsent a mérkőzésre, vagy csak egyszerűen a tehetségek után való kutatás lett volna a cél.

 

A mérkőzést egyébként Csehország nyerte 2-1-re Izland ellen. 


The Sun

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!