Mata: Zlatan lőni fogja a gólokat

Juan Mata szerint Zlatan Ibrahimovic továbbra is szállítani fogja a gólokat a csapat számára.


Ibrahimovic komoly térdproblémából tért vissza és április óta most szerdán volt először a kezdőcsapat tagja.

 

Bár a Bristol City elleni Ligakupa összecsapás nem a tervek szerint alakult, a csatár szabadrúgása utat talált a manchesteri nevelés, Luke Steele kapujába, ami a 36 éves játékos első gólja volt a tavalyi, Sunderland elleni találata óta.

 

 

"Egyértelmű, hogy kell egy kis idő a teljes felépüléshez nyolc hónapnyi kihagyás után" - mondta a spanyol az MUTV-nek. "Úgy gondolom, nagyon jó munkát végez, sokat dolgozott a nyáron, keményen edzett a csapattal."

 

"Szerdán nagyszerű gólt lőtt. Nagyon erősen képes meglőni a labdát, mint ahogy az látható is volt és ő plusz egy ember, akitől gólok jöhetnek. Biztos vagyok abban, hogy sok gólt lő majd és kemény munkát tesz le a csapat számára a szezon végéig. Nagyon örülünk, hogy visszatért."

 

A Leicester City elleni bajnoki remek alkalom a Vörös Ördögök számára, hogy válaszoljanak a kiábrándító kupaszereplésre és Mata olyan, aki hozzászokott a szombat esti mérkőzésekhez.

 

"Játszottam olyankor, Spanyolországban sok meccs kezdődik abban az időben. Amióta Angliába jöttem, igaz, hogy általában nem játszottunk szombaton ilyen későn. Remélem, hogy jó meccs lesz, hisz jó emlékeink vannak tavalyról, amikor nyertünk ellenük."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Leicester City - Manchester United

Premier League 19. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!