Lingard több kupagólt lőne

Jesse Lingard célul tűzte ki maga elé, hogy ebben a szezonban még több gólt szerezzen a Manchester United FA-kupa menetelése során, azt követően, hogy eddig mindegyik fordulóban eredményes tudott lenni, amelyben csapata érintett volt.


Az angol válogatott játékos kulcsfontosságú találatot jegyzett a Derby County elleni 3. fordulóbeli mérkőzés 84. percében, majd a világ legrégebbi kupasorozatának következő körében, a Yeovil Town ellen is fel tudott iratkozni a gólszerzők közé.

 

Lingard nagyon élvezi eddigi pályafutása legeredményesebb szezonját gólszerzés szempontjából, amely során eddig már 12 gól fűződik a nevéhez. Ennek ellenére még egy kicsit elmarad attól a céltól, amelyet a szezon elején tűzött ki maga elé.

 

"Ez egy privát célom, amelyhez közel vagyok" - kezdte a MUTV-nek.

 

"De még számtalan mérkőzés van hátra a szezon végéig." 

 

"Erre a szezonra az volt a célom, hogy több gólt szerezzek, és ezt is teszem, úgyhogy remélhetőleg a kupában is folytatni tudom a sorozatomat."

 

Lingard nevéhez számtalan gól fűződik már az FA-kupa történetében, amelyek közül egyértelműen kiemelkedik a 2016-os, Crystal Palace elleni döntőben szerzett győztes lökete. 

 

 

A 25 éves saját nevelés abban reménykedik, hogy társaival újra elhódíthatják majd a nagy hagyományú sorozat trófeáját, azonban azt is tudja, hogy Nyugat-Yorkshire-ben kemény ellenfél vár majd rájuk a Huddersfield Town személyében.

 

"Ebben a szezonban már játszottunk ellenük a saját stadionjukban is, így pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy milyen hangulat uralkodik ott, és mennyire agresszíven játszanak hazai környezetben" - tette hozzá Lingard.

 

A Terrierek játékuk fizikai aspektusát előtérbe tolva léptek pályára két héttel ezelőtt az Old Traffordon, Alexis Sanchez pedig rengeteg súlyos belépőt kellett hogy elszenvedjen ennek következményeként David Wagner tanítványai jóvoltából. A chilei klasszis ellen hét alkalommal szabálytalankodtak, amely ebben a szezonban a legmagasabb szám a Premier League-ben. 

 

"Legutóbb is sikerült megbirkóznunk az agresszivitásukkal, amikor ellenük játszottunk, úgyhogy nem látom okát, hogy ezúttal miért ne sikerülhetne ez ismét" - zárta le a csapat Jesse-je.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Huddersfield Town - Manchester United

FA-kupa 5. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!