Carvalhal: José imád harcban állni

A Swansea City menedzsere, Carlos Carvalhal szerint José Mourinho kivirágzik "amikor harcolhat" az emberekkel.


A páros szombaton méri majd össze az erejét, amikor a Swansea az Old Traffordra látogat, amely mérkőzés nagyon fontosnak ígérkezik a Premier League-ben való bennmaradásuk biztosítása szempontjából.

 

Carvalhal, aki eltöltött egy kis tanulási időszakot Mourinho szárnyai alatt amikor a Chelsea-t irányította, elárulta, sok hasonlóság van közte és honfitársa között, de a korábban a Real Madridot és az Internazionale-t is irányító menedzser sokkal több konfrontációt vállal fel munkája során, mint ő.

 

"Kedvelem Mourinhot, és ő is tudja, hogy ez így van. Tőle tanultam. Eltöltöttem egy hetet Sir Alex Ferguson edzősködése során a Manchester Unitednél, majd egy hétig Mourinhot figyeltem a Chelsea-nél. A Real Madridnál is megtörtént ugyanez" - kezdte.

 

 

"Megpróbáltam a legjobbaktól tanulni. Hatalmas önbizalommal rendelkezik, ahogyan én is. Erre szükség is van. De teljesen más személyiség, mint én vagyok. Ő imád konfrontálódni. Szeret harcolni az emberekkel. És ő akkor a legjobb, amikor ezt megteheti."

 

"Én teljesen más vagyok. Szeretem távol tartani magamat a harcmezőtől. Szeretek nyerni, de ha valaki megpróbál velem személyesen harcolni, akkor olyan helyzetben találja magát, hogy maga ellen harcol."

 

"Ha a klub egy napon menesztene, akkor másnap sajnálnám őket, mert egy jó menedzsert veszítettek el. A hátterem, a tudásomat tekintve, erős - elméletben és gyakorlatban egyaránt. Tudom, hogy rendelkezem megfelelő tapasztalattal és teljesen készen állok minden feladatra."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Swansea Cty

Premier League 32. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!