3. számú kapusnak egy 35 évest?

Hírforrások szerint az egykori angol U21-es válogatott kapuvédő, Lee Grant a Premier League-ből kieső Stoke City-től a Manchester Unitedhez igazolhat, hogy ő legyen a klub harmadik számú kapusa, David de Gea és Sergio Romero mögött.


A 35 éves portás azért kerülhet az Old Traffordra, mert az előző idényben a harmadik számú kapusposztot betöltő portugál U21-es válogatott Joel Pereira valószínűleg a következő idényben kölcsönbe kerül tapasztalatszerzés céljából. Grant tartalmas profi karriert tudhat maga mögött, hiszen több mint 500 tétmérkőzésen védett olyan kluboknál, mint a Derby County, a Sheffield Wednesday és a Burnley, az előző szezonban ötször pedig a Stoke Citynél is szóhoz jutott, amelyekből három mérkőzés volt a Premier League-ben.

 

A 2016/17-es szezonban pályára lépett a Manchester United ellen is, amikor a megsérült Jack Butlandet helyettesítette, 2016 októberében pedig a mérkőzés legjobbja elismerést is kivívta magának az Old Traffordon. A Stoke döntetlent ért el akkor José Mourinho legénysége ellen, Grant pedig már akkor sokak figyelmét felkeltette, és 28 Premier League mérkőzésen állhatott a Fazekasok kapujában Butland visszatéréséig.

 

 

A Vörös Ördögökhöz szabad ügynökként, ingyen kerülhet és egy éves szerződést írhat alá. A top klubok számára mindig nehéz dolog harmadik számú kapust találni, hiszen annak valószínűsége elég nagy, hogy ez a játékos egyáltalán nem jut szóhoz a szezon során - ettől függetlenül ezt a pozíciót minden egyes menedzser szeretné megfelelően lefedni.

 

Grant csak 2016-ban mutatkozhatott be a Premier League-ben, amikor Butland helyettesítésére először csak kölcsönbe szerződtette a Stoke. Azt megelőzően a Derby-nál játszott, ahol Scott Carsonnal szemben veszítette el helyét a kapuban.


Telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!