Pereira esélyt kap Mourinhótól

Andreas Pereira elmondta, a Manchester United menedzsere, Jose Mourinho biztosította arról, hogy az új szezonban esélyt kap majd arra, hogy az első csapatban bizonyítson.


A 22 éves játékos - aki 16 évesen csatlakozott a Vörös Ördögökhöz 2012-ben - remekelt a legutóbbi két szezonban, miután az angol klub kölcsönadta őt a Granadának, majd a Valenciának.

 

Az utóbbi két szezon is közrejátszott abban, hogy Pereira most úgy érzi, készen áll arra, hogy Manchesterben is helyt álljon. Ott, ahol egyelőre csupán 13 meccsen szerepelt.

 

"Elmondtam neki [Mourinhónak], hogy úgy érzem, készen állok a versengésre" - nyilatkozta Pereira a belga Het Belang van Limburgwhen lapnak.

 

"Ő örömmel hallotta ezt és azt felelte, megkapom az esélyt. Most várunk és majd meglátjuk, mi lesz a felkészülési szezon során. Akkor megint együtt leszünk és remélem, hogy sikerül meggyőznöm."

 

 

"Az a nagy álmom, hogy betörjek a Manchester United első csapatába, ez is marad az álmom. Két remek, spanyolországi szezon után tudom, mindig mehetek oda. A Valencia meg akart tartani, de jelenleg Anglia a célom. A Manchester Unitednél akarok alkotni. A Valenciánál bebizonyítottam, hogy a legmagasabb szinten is tudok játszani. Remélem, hogy ezt most Manchesterben is megmutathatom."

 

Pereira - aki belga és brazil utánpótlás válogatott is volt - 29 alkalommal játszott a Valencia együttesében a legutóbbi szezon során, egy gólt szerzett és öt gólpasszt osztott ki.

 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!