Mourinho az igazolásokról

José Mourinho eléggé ködösen fogalmazott első amerikai sajtótájékoztatóján a klubnál várható átigazolásokról.


A Manchester United hamar a tettek mezejére lépett a 2018-as nyári átigazolási időszakban és még jóval az oroszországi világbajnokság előtt bejelentették Fred megszerzését a Shakhtar Donetsktől, illetve Diogo Dalot leigazolását az FC Porto együttesétől.

 

Kisebb meglepetésre egy kapus is csatlakozott a Vörös Ördögök keretéhez nemrég a veterán Lee Grant személyében, azonban amikor újságírók újabb érkezőkről kérdezték, Mourinho nem kívánt belemenni a részletekbe.

 

"Nem fogom azt mondani, hogy valaki jönni fog, ahogyan azt sem, hogy senkit nem igazolunk már" - kezdte a portugál menedzser.

 

 

"Leigazoltuk Lee Grantet, mert Joel Pereira személyében egy fantasztikus fiatal kapussal rendelkezünk - akinek viszont játszania kell. Hiszek benne, hogy a jövőben a Manchester United kapusa lehet."

 

"Azért, hogy Joel játszhasson, de megfelelően le legyen fedve a kapusposzt, döntöttünk Lee szerződtetése mellett. Joel kölcsönbe fog kerülni."

 

"Freddel már régen elkezdtük az egyeztetési folyamatokat; azt gondoljuk, ő az a típusú játékos, akire szükségünk van a középpályánk kiegészítéséhez."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!