Mata blogja: Imádom a PL-t

Üdv mindenkinek! Egy évvel ezelőtt kezdtem bele a blogomba azzal az elképzeléssel, hogy minden héten megírom, mit érzek a mérkőzéseink után és elmesélek valami új, vagy érdekes dolgot a mindennapi életemből.


Be kell vallanom, nem mindig könnyű megtenni ezt, különösen rossz eredmény után. Rengeteg üzenetet kaptam Tőletek, amikben a blogról kérdeztetek, így folytatjuk a megszokott heti rutint!

 

A Premier League pénteken rajtolt. Visszatekintve, ez már a nyolcadik szezonom Angliában. Ez az a bajnokság, amelyben a legtöbbet szerepeltem és szeretnék köszönetet mondani a kluboknak, magának a bajnokságnak és különösen Nektek srácok - a szurkolóknak.

 

Nagyon élvezem a játékot a PL-ben. Imádom a játékstílust, szeretem a szervezést, de mindenekelőtt a stadionok hangulatát. Soha nem leszek fáradt ahhoz, hogy elmondjam, fantasztikus támogatást kapnak itt a játékosok és hálásnak kell lennem, hogy pályafutásom alatt megérezhettem ilyet."

 

A labdarúgás Nélkületek és az általatok hozott szenvedély nélkül nem lenne az a sport, amit ismerünk és imádunk.

 

Ebben az évben harmincnál is több spanyol játszik a bajnokságban, ami nagyszerű szám. Tisztán látszik ebből is, hogy itt értékelve vagyunk, ez egy csodás versenysorozat ahhoz, hogy fejlesszük játékunkat.

 

Amikor megérkeztem Angliába, még nem volt ennyi spanyol. Sokan sok időt töltöttünk már itt, ami arra ösztönözhet másokat, hogy kipróbálják magukat ebben a ligában. Gazdag tapasztalatot jelent abban, hogy elhagyd saját hazádat, hogy másik játékstílust ismerj meg és kipróbálni a Premier League-et olyan dolog, amit teljes mértékben ajánlani tudok.

 

Visszatérve a péntekhez, mindig jó, ha győzelemmel kezded a szezont - a bajnoki pozíció szempontjából is és a csapaton belüli önbizalomnövelés miatt is.

 

 

A felkészülési szezon jobban vagy rosszabbul is mehetett volna, de a bajnokság a fontos - ott kell megfelelnünk. Tudjuk, hogy még csak augusztus van, tudjuk, hogy sokat kell javulnunk, ráadásul vannak olyan csapattársaink, akik hosszú idő óta nem tértek még vissza hozzánk. Türelemre és nyugalomra van szükség most.

 

Most van egy hetünk, hogy felkészüljünk a szezon első idegenbeli meccsére, a Brighton elleni összecsapásra.

 

A nyaralás még nagyon messzinek tűnik, de amíg távol voltam, lehetőségem volt arra, hogy sok dolgot kipróbáljak. Volt időm arra, hogy meglátogassam a családomat és a barátaimat és elmentem olyan hihetetlen helyre, mint Kolumbia, ahol néhány csodálatos embert is megismerhettem. Sokat tanultam egy remek kezdeményezésről (Tiempo de Juego - együttműködve a Common Goallal), mely Bogotában és az ország más területein is működik. Remélem, mindannyiótoknak csodás nyaralása volt, vagy még most is azt élvezitek!

 

Most elköszönök, hálás vagyok minden támogatásért, mint mindig! A legjobbakat mindenkinek, remélhetőleg boldogsággal teli szezon lesz!

 

Ölel,

Juan

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!