Scholes több gólt szeretne

Paul Scholes sûrûbben szeretne betalálni az ellenfelek hálójába és reméli, a szezon eleji, Fulham elleni "lövõlapját" most is tudja hozni.


Scholes idei egyetlen gólját szerezte a Cottagers ellen, David Stockdale kapujába talál be akkor az örökzöld középpályás.

Paul tavalyi, derbit eldöntõ fejesére még sokan emlékszünk, remélhetõleg még a szezon vége elõtt szerez legalább egy gólt a legenda.

"Pár Fulham elleni meccsen sikerült gólt szereznem, ebben a szezonban is idegenben" - mondta az Inside Unitednek. "Tény, ez az egyetlen gólom idén."

 


"NYilván szeretnék több gólt. Egy gól a szezon alatt nem elég. A Fulham ellen voltam már mennyben is és a pokolban is. Kiállítottak, mikor 2-0 arányban kikaptunk, de volt néhány remek gyõzelmünk ellenük."

"Otthon jól teljesítünk ellenük. Nem emlékszem, hogy túl sok problémánk lett volna velük az Old Traffordon. Remélem most is így lesz ez, bár tudjuk, minõségi játékosok vannak a csapatukban."

"Minden mérkõzés nagyon nehéz. A Bolton otthon bizonyította is ezt - úgy gondoltuk, a három pont meglesz, aztán nem így lett. A Bolton nagyon szervezett csapat, esélyük is volt megnyerni azt a találkozót. A Fulham hasonló csapat. Nagyon jól játszanak talajon tartva a labdát. Veszélyes játékosaik vannak és a menedzserük is éhes a sikerre."

"Nehéz lesz, de otthon hinni kell benne, hogy nyerhetünk."



 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!