Csapathírek a Chelsea elleni meccs előtt

A Manchester United megbízott menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer szerint Jesse Lingard és Anthony Martial játékára sem számíthat csapata Chelsea elleni FA-kupa, illetve Liverpool elleni bajnoki mérkőzésén.


A támadó duó mindkét tagja a keddi, Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő 1. mérkőzés első félidejében sérült meg.

 

A hétfő esti, Stamford Bridge-en megrendezésre kerülő Chelsea elleni FA-kupa összecsapást megelőzően az Aon Training Complexben tartott sajtótájékoztatója keretében Solskjaer friss információkkal szolgált a párossal kapcsolatban.

 

"Nem hiszem, hogy láthatjuk őket a pályán a következő két mérkőzés valamelyikén" - kezdte Ole.

 

"Reménykedjünk, hogy gyorsan gyógyulnak, de egyelőre úgy tűnik, hogy két-három hetet kihagyni kényszerülnek."

 

 

"Ismét megerősítem, hogy Antonio Valencia és Matteo Darmian sem bevethetőek, de őket leszámítva mindenki jól van."

 

Amikor csapata erőnléti állapotáról kérdezték, Solskjaer elárulta, hogy az akadémiai csapatban parádés formának örvendő Mason Greenwood eséllyel pályázott arra, hogy szerephez jusson a Chelsea ellen, ám ezt a tervét egy sajnálatos sérülés keresztülhúzta.

 

"Mason bevetésén gondolkodtam Anthony és Jesse sérülései okán, de sajnos neki is problémája adódott, úgyhogy vele sem számolhatok, ami nagy balszerencse számára."

 

A norvég szakember azonban felfedte, más saját nevelésű játékosok viszont eséllyel pályáznak arra, hogy ott lehessenek Londonban a csapattal.

 

"Angel [Gomes] és Chongy [Tahith Chong] velünk együtt edz, ahol jól is teljesítenek, úgyhogy előfordulhat, hogy lehetőséghez jutnak ezen a meccsen."

 

David de Gea mindkét idei FA-kupa összecsapáson pihenőt kapott és Sergio Romero került a kezdőcsapatba, de Solskjaer nem kívánt elárulni semmilyen információt azzal kapcsolatban, hogy az 5. fordulóban kire fog számítani a kapuban.

 

"Még van néhány napunk edzeni, ezek a mérkőzések pedig kulcsfontosságúak lesznek számunkra, úgyhogy majd hétfőn reggel meglátjuk, hogy ki az, aki egészséges és számíthatok rá."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!