Tuanzebe: Rendeznünk kell a sorokat a szünetben

Axel Tuanzebe szerint a Manchester Unitednél arra fogják használni a válogatott mérkőzések miatt két hetesre nyúló szünetet a következő, Liverpool elleni Premier League mérkőzésükig, hogy rendezzék soraikat.


A középhátvéd csalódott a St. James' Parkban vasárnap elszenvedett 1-0-s vereség miatt, de kijelentette, hogy a játékosok máris előre tekintenek az ősi rivális ellen Old Traffordon rendezendő összecsapásukra.

 

"Igen, látható volt, hogy hosszú időszakra be tudtuk szorítani őket" - kezdte Tuanzebe a MUTV-nek a lefújás után.

 

"Az egyetlen módja annak, hogy gólt szerezzenek, egy kontratámadás volt, ahol nem igazán voltunk a helyünkön. A gól az volt, ami: 18 méteres lövés, nem pedig kijátszottak minket, vagy ehhez hasonlók."

 

"Vissza fogunk térni a mágnestáblához, a válogatott szünet most lehetőséget biztosít majd számunkra ahhoz, hogy rendezzük a sorainkat. Hiszünk abban, amit csinálunk, el fog jönni a mi időnk is."

 

"Most ez egy kemény szakasz. Már nagyon várjuk a következő, Liverpool elleni meccsünket. Egyértelműen eredményt szeretnénk elérni ellenük."

 

"Természetesen várjuk, hogy a sérült játékosaink visszatérhessenek közénk, ez pedig pozitívan fogja erősíteni a keretünket."

 

"Lesz időnk visszatekinteni és fejleszteni a játékunkon, mert ismételten rengeteget birtokoltuk a labdát, de a támadó harmadban javítanunk kell ennek a minőségén ahhoz, hogy esélyünk legyen mérkőzéseket nyerni."

 

 

Axel akadémiai szinten már számtalanszor került szembe a Liverpool csapatával, de a soron következő összecsapás az első lesz számára felnőtt szinten Jürgen Klopp tanítványai ellen.

 

"Ez mindig egy hatalmas mérkőzés. Az akadémiai szinteken is mindig kötelező volt legyőzni a Liverpoolt. Brutális összecsapások ezek. Soha nem egymás simogatásáról szóltak; függetlenül a korosztálytól."

 

"A felnőtt csapat keretéhez felkerülve is ugyanerre számítok. Ez egy olyan mérkőzés lesz, ahol össze kell szorítanunk a fogunkat, össze kell tartanunk és megfelelő eredményt kell elérnünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!