Solskjaer odaszólt a Liverpoolnak

Ole Gunnar Solskjaer finoman odaszólt a Liverpoolnak, mondván a Manchester Unitednek nem kell 30 évet várnia a következő bajnoki címig.


A Liverpool 1990-ben, Kenny Dalglish vezetésével volt bajnok legutóbb. Azóta a United nyert 13 Premier League-trófeát és húszra növelte bajnoki elsőségeinek számát, kettővel megelőzve a riválisát.

 

Ma délután a Pool az Old Traffordon vendégszerepel úgy, hogy öt pontos előnnyel áll a tabella elején, míg a manchesteriek a 14. helyen szerénykednek nyolc forduló alatt összegyűjtött 9 pontjukkal.

 

A rangadó előtt beszélve Solskjaer elmondta: "Biztos vagyok abban, hogy felállunk és bajnokságot nyerünk. Abban is biztos vagyok, hogy nem telik el 30 év a következő PL-trófeánkig."

 

 

A United 15 ponttal van lemaradva Jürgen Klopp csapatától, de Ole szerint egy mostani győzelem ugródeszka lenne a szezon hátralévő részéhez.

 

"Egy jó teljesítmény és egy jó eredmény megfordíthatja a szezonunkat. Megváltoztathatja a játékosok önbizalmát, hangulatát. Talán olykor nem hitték el, hogy elég jók. A magabiztosság hiányában kétszer is átgondolod a dolgokat ahelyett, hogy ösztönösen cselekednél. De tudom, hogy ezek a játékosok elég jók - nem kell aggódni emiatt."
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League 9. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!