James tovább folytatná a jó sorozatot

A Chelsea elleni győzelem után Daniel James azt szeretné, ha csapattársaival folytatnák a jó szériát és újabb győzelmet aratnának ma.


Marcus Rashford duplájával nyertek a Vörös Ördögök csütörtökön Frank Lampard csapata ellen, amivel zsinórban három mérkőzésen diadalmaskodtak hét nap alatt, hiszen a Partizan és a Norwich elleni, idegenbeli találkozók is három pontot hoztak.

 

James - aki ellen Marcos Alonso szabálytalankodott és így született meg az a büntető, amivel vezetést szerzett a United a Kékek ellen - figyelme már a mérkőzés lefújása után egyből a Bournemouth elleni bajnoki felé fordult.

 

"A csapat kissé rotálva volt, de mindenki kész a játékra" - nyilatkozta a szélső a Ligakupa összecsapás után.

 

"Egyértelmű, hogy nagy lökés volt az Európa-ligában a győzelem, de hogy egy hét alatt három mérkőzést nyertünk egymás után, az csodálatos. Nagyszerű, amit tettünk, de a nagy dolog nyilvánvalóan a Bournemouth elleni PL-meccs. Sikerül négyből négy?"

 

A Ligakupa negyeddöntőjében a United az Old Traffordon fogadja majd a League Two-ban szereplő Colchester Unitedet, a 21 éves játékos pedig hiszi, hogy a csapat egészen a Wembley-ig menetelhet.

 

"Minden sorozatot meg akarunk nyerni, amiben benne vagyunk. Úgy vélem, ma nagyon pozitív volt, amit nyújtottunk - bárki jön, magabiztosan várjuk.

 

A walesi válogatott labdarúgó Rashford zseniális szabadrúgásáról is megemlékezett. Az angol támadó ebben a szezonban már négy gólt lőtt a Chelsea-nek.

 

 

Mikor arról kérdezték, látott-e jobb lövést szabadrúgásból, James így felelt: "Nem hinném, főleg látva az arcom a meccs után vagy amikor a labda a hálóba csapódott."

 

"Csodás szabadrúgás volt, minden nap gyakorolja az edzőpályán. Néhány ilyen nem jött neki össze a szezonban, de ez megmutatja a színfalak mögötti kemény munkát."

 

A szélső dicsérte Rashford személyiségét is, hiszen odaállt a labda mögé úgy, hogy előtte néhány nappal Tim Krul hárította büntetőjét.

 

"Fontos volt, mindenki bízik benne - a menedzser sem változtatta meg a büntetőlövőt. Megkapta a lehetőséget. Tud élni vele? Ma megtette."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Bournemouth - Manchester United

Premier League 11. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!