Ole értékelése

Ole Gunnar Solskjaer nem tudta hibáztatni játékosait elszántságuk és a mérkőzésbe vetett energiájuk miatt, de elismerte a kapu előtt hiányzott a minőség.


A United menedzsere az MUTV-nek és a BT Sportnak nyilatkozott a Bournemouth elleni, 1-0-s vereség után, valamint a találkozó utáni sajtótájékoztatón is az újságírók rendelkezésére állt.

 

A MAI TELJESÍTMÉNY

 

"Időnként a kapu előtt nem volt meg bennünk a kellő minőség. Úgy vélem, jól kezdtük a meccset, megnyitottuk őket azzal, hogy Dan James elfutott a szélen, de nem tudtuk megszerezni a fontos első gólt. Aztán 15-20 perc elteltével a meccs leült, az ellenfél feljavult. Kiegyenlített küzdelem zajlott és azt lehetett gondolni, aki megszerzi az első gólt, az nyer. Josh varázslatával nekik sikerült. Mindig nehéz meccsre készültünk, kevés gólt vártunk, mert két, nagyon jól védekező csapat játszott."

 

 

CSALÓDÁS A KAPOTT GÓL

 

"Minden alkalom, amikor gólt kapsz, az egy buta gól. Először is, Wilsonra játszottak, aki le tudott fordulni, majd Josh-hoz továbbított, akit nem fedtünk le. Meg kellett volna tartanunk úgy, hogy hátrafelé nézzen, de azt kell mondani, nagyon jól csinálta, remek gól volt."

 

 

AZ ELSŐ NÉGYES MÉG FEJLŐDIK

 

"Ígéretesnek tűnt a támadó négyes, de megtévesztő volt ez ma. Úgy tűnt, mintha helyzeteket tudunk kialakítani, de az utolsó passzok nem jönnek, vagy a befejezésben van hiba. Ezen javítanunk kell!"

 

 

 

A TALÁLKOZÓ FELTÉTELEI

 

"Nem akarom azt mondani, hogy ellenünk szóltak, de az időjárás megakadályozott abban, hogy jó focit játsszunk, de a Bournemouth is ugyanolyan körülmények között focizott, szóval egyáltalán nem ok ez, amiért nem szereztünk három pontot."

 

 

FEL KELL HÚZNI A KESZTYŰT

 

"Ha harcolni akarsz az első négy helyért, meg kell nyerni az ilyen összecsapásokat, de biztos vagyok abban, hogy a Bournemouth azt mondja, ők is meg akarnak felelni a kihívásnak. A hazai találkozóikat hozni akarják. Ezért mi csalódottak vagyunk. De csütörtökön újra meccs van a Partizan ellen, reméljük győzni tudunk és továbbléphetünk a csoportból."

 

 

VÁLASZRA VAN SZÜKSÉG

 

"Mikor eljössz egy ilyen helyre és a szünetben 1-0 a hátrány, az a személyiség próbája. A második félidőben azt a választ kaptuk, hogy nem álltunk le, nem hagytuk abba a próbálkozást. De a minőség nem volt megfelelő ahhoz, hogy egy vagy három pontot kapjunk. Nem mondhatni, hogy ez egy ilyen nap, mert mostanában túl sok van ebből, idegenben játszva. Válaszolni kell; fel kell gyógyulj ebből! Még két mérkőzésünk van a válogatott szünet előtt, csütörtökön esélyünk van arra, hogy továbblépjünk az európai kupában, majd a Brighton elleni, hazai találkozó jön - úgyhogy reagálnunk kell!"
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!