Három visszatérő a United edzésén

A Manchester Unitednél a sérülési helyzet enyhülésének örülhet Ole Gunnar Solskjaer, ugyanis három játékosa is újra teljes értékű edzésmunkát végezhetett szerdán az Aon Training Complexben.


Bár még válogatottbeli kötelezettségük miatt sok játékos nem vehetett részt a felnőtt csapat mai edzésén, több pozitív jel is arra mutatott, hogy a norvég menedzser variációs lehetőségei bővülhetnek a közel jövőben az előttük álló sűrű időszakot megelőzően.

 

Luke Shaw, aki az augusztusi Crystal Palace elleni bajnoki óta hiányzott, újra teljes értékű edzésmunkát végzett annak érdekében, hogy minél előbb maximális erőnléti állapotba kerüljön.

 

Egy másik védő, Axel Tuanzebe is a visszatérés útján jár azt követően, hogy a Liverpool elleni meccs bemelegítésekor dőlt ki.

 

 

Nemanja Matic személyében pedig egy középpályás is újra bevethető lehet hamarosan. A szerb játékos visszatérése pont időben történhet meg, a Brighton & Hove Albion elleni legutóbbi bajnokin megsérült Scott McTominay ugyanis ma nem gyakorolt együtt társaival.

 

Egy mérkőzéses eltiltása után újra számításba vehető lesz Ashley Young is. További információkat a csapattal kapcsolatban pénteken várhatunk Ole Gunnar Solskjaertól.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!