Solskjaer támogatja Woodwardot

A Manchester United menedzsere kijelentette, hogy a csapatnak muszáj "együtt maradnia", miután a csapat szurkolói a Norwich elleni meccsen Woodward és a Glazer család elleni rigmusokat énekeltek.


Ole Gunnar Solskjaer csapata szombaton 4-0-ra verte az utolsó helyezett Norwich csapatát, azonban a szurkolók így is nemtetszésüket fejezték ki az ügyvezető igazgató, Ed Woodward iránt - akit egyébként már régóta nem kedvel a szurkolók többsége.

 

A United menedzsere elárulta, hogy nagy támogatást kap a vezetéstől és Woodwardtól is az átigazolásokat tekintve, ezt tükrözi az is, hogy az elmúlt nyáron 140 millió fontot költött a klub a kiszemeltekre.

 

 

Amikor a negatív szurkolói énekekről kérdezték a norvég edzőt, a következőket mondta: "Nem tudom, hogy a játékosok felfigyeltek-e erre, de én igen. Együtt kell maradnunk csapatként, egy egyesület kell, hogy legyünk, mivel egy család vagyunk."

 

"Én csupán annyit mondhatok, hogy amióta itt vagyok, a tulajdonosok és Ed is mögöttem állnak és támogatnak, tehát összetartunk."

 

"Jelenleg minden sorozatban részt veszünk. Továbbra is harcban állunk a Ligakupáért, az FA-kupáért, ötödikek vagyunk a bajnokságban, továbbra is küzdünk. A helyezést tekintve fejlődtünk a tavalyi szezonhoz képest, emellett az Európa-ligában is szereplünk. Nekik (a szurkolóknak) csupán hinniük kell nekem, amikor azt mondom, hogy úgy érzem, számos jó dolgot teszünk a színfalak mögött."

 

 

Solskjaer továbbá elmondta a Sky Sportsnak: "Tudod, én tényleg megkapom a támogatást a tulajdonosoktól és Edtől. Tudják, és én is tudom, hogy vannak erőforrásaink, ha egy kiszemelt játékos elérhető lenne, egy elfogadható áron."

 

"Nagyon jók voltak hozzám, tehát számomra előfordulhat, de az is hogy nem [igazolunk - a szerk.], ez attól függ, hogy megtaláljuk-e a megfelelő értékűt [játékost - a szerk.], viszont a támogatás adott."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!