Friss hírek hat védő állapotáról

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált a felnőtt csapat hat védőjének állapotával kapcsolatban.


A vasárnapi, Liverpool elleni idegenbeli rangadót megelőzően a norvég menedzser Eric Bailly, Timothy Fosu-Mensah, Diogo Dalot, Marcos Rojo, Luke Shaw és Axel Tuanzebe bevethetőségével kapcsolatban kapott kérdéseket az Aon Training Complexben.

 

Sérülése miatt Axel Tuanzebe csak hat percnyi játéklehetőséget kapott október eleje óta, míg Rojo november óta nem állhat a Vörös Ördögök rendelkezésére.

 

A duó visszatérése nem tűnik közelinek, de másik négy védő kapcsán pozitívabb hírei vannak Solskjaernak, ugyanis hamarosan újra a felnőtt csapat kötelékében számíthat majd rájuk.

 

"Axel állapotában visszaesés történt, de keményen dolgozik azért, hogy megfelelő erőnléti állapotba kerülhessen" - kezdte Ole.

 

 

"Eric és Tim egészségesek és hadrafoghatóak."

 

"Luke ma [pénteken] az edzőpályán van, hogy meglássa, hogyan érzi magát. Beteg volt, emellett kisebb sérüléssel is küzdött. Diogo is visszatért, Marcos viszont még nem áll készen. Csúnya vádlisérülést szenvedett, amelyből a felépülése tovább tart, mint előzetesen gondoltuk."

 

Négy védőjének bevethetősége remek hír Solskjaer számára, aki az elmúlt hetekben csak három egészséges belső védőre számíthatott.

 

Bailly és Fosu-Mensah - akik legutóbb az U23-asok között már pályára léptek - ebben a szezonban még nem játszhattak sérülésük miatt a felnőttek között.

 

Shaw hiányzása kevésbé hosszú távú, ugyanis csak a legutóbbi két meccsen nem volt hadrafogható, míg Dalot a Wolverhampton Wanderers elleni idegenbeli FA-kupa meccsen már visszatérhetett.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!