Hírek McTominay és Pogba sérüléseiről

Ole Gunnar Solskjaer pozitív hírekkel szolgált a Manchester United két kulcsjátékosa kapcsán, de azt elismerte, hogy messze vannak a felnőtt csapatba való visszatéréstől.


Paul Pogba és Scott McTominay idei szezonját is súlyos sérülés hátráltatja, a norvég menedzser pedig a Newcastle elleni Boxing Day-en aratott győzelem óta nem számíthat egyikükre sem.

 

Pogba, aki augusztusban minden tétmérkőzésen pályára lépett, szeptember és december között csak négy összecsapáson volt bevethető, majd egy operáció okán azóta nincs játékra alkalmas állapotban. McTominay a Szarkák elleni meccs első félidejében szenvedett sérülést egy szikrázó összecsapásba való belemenés után.

 

A szerdai, Manchester City elleni Ligakupa elődöntő visszavágót megelőzően Solskjaer új információkkal próbált szolgálni velük kapcsolatban a sajtó megjelent képviselőinek.

 

 

"Nehéz a kihagyás idejét meghatározni hosszú távú sérülésnél, mert előbb edzeniük kell, mielőtt kijelenthetjük, hogy sérülésmentesek, és megfelelő kondícióba kell kerülniük, hogy játszhassanak" - kezdte.

 

"Paul lábáról lekerült a gipsz, Scott pedig levehette a merevítőjét, úgyhogy legalább hamarosan elkezdhetik a munkát a füves pályán is."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!