Lingard: Bízom az új kezdetben

A középpályás bevallása szerint nem mindig volt ott fejben a szezon korábbi szakaszában, de eltökélt a finist illetően.


Jesse elismerte, a koronavírus-járvány miatti megszakítás előtt nem érezte magát a topon, ezért tiszta lappal szeretne neki indulni a júniusban folytatódó Premier League küzdelmeinek.

 

Lingard számos alkalommal kapott kritikát a United mezében mutatott teljesítménye láttán, a csalódást keltő statisztikái okán gyakran megkérdőjelezték képességeit.

 

A 27 éves játékos minden sorozatot figyelembe véve mindössze kétszer talált a hálóba és két asszisztot jegyezhetett augusztus óta.

 

Lingard szénája kifelé áll az együttesből, szerződése 2021 nyaráig köti őt az Old Traffordra.

 

A portugál irányító, Bruno Fernandes januári érkezésével az angol még lejjebb került a Vörös Ördögök ranglétráján Ole Gunnar Solskjaer irányítása alatt. Az esetleges távozásáról szóló pletykák már jóval az átigazolási időszak előtt megkezdődtek.

 

Tisztában van vele, hogy nem volt képes a legjobbját nyújtani, de bízik benne, hogy megfordíthatja a dolgok állását, miután június 17-én rajtol a szigetországi pontvadászat.

 

Amikor arról kérdezték, mi a célja az újrakezdést illetően, azt válaszolta: "Először is befejezni a bajnokságot."

 

 

"Fittebben és élesebben akartam visszatérni, hogy a lehető legtöbb meccsen lehetőséghez juthassak. Félretettem az előző rosszul sikerült idényt, azóta csapatszinten is tudtunk javulni, előrébb léptünk, még ha a szezonnak nincs is vége, de úgy érzem, most új lendülettel folytathatjuk."

 

"Ezt most egy mini bajnokságnak fogom fel, magas színvonalon akarok belevágni, hogy aztán őszre is átvigyem a formámat."

 

"Megvan a siker iránti éhségem, a kellő motivációm, hogy játsszak a csapatban, hogy trófeákat nyerjünk, ami az egyik legfontosabb."

 

"Úgy gondolom, sikerülhet odaérnünk azzal, hogy egymást jobb teljesítményre sarkalljuk az edzéseken napról napra."

 

"A trófeák, valamint az egyéni mutatóink javítása állnak a középpontban. Sok célkitűzésem van egy szezonra nézve, de tavaly valamiért ez elmaradt."

 

"Nem voltam ott fejben, nem hajszoltam magam eléggé. Mintha nem is én lettem volna. Külső szemmel azt mondtam volna, 'ő nem is Jesse'."

 

"Ismerem magam, a családom is ismer engem, tudom, mire vagyok képes a pályán, szóval, ahogy mondtam, nem tudtam felpörgetni magamat kellően. Az elkövetkezőkre újra céljaim vannak, amiket szeretnék elérni egyéni és csapat szinten is!"


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!