Giggs: A Pool megérdemli a bajnoki címet

A Manchester United legendája, Ryan Giggs úgy véli, a Liverpool fantasztikus volt ebben a szezonban és megérdemli a bajnoki címet.


Giggs - aki 1990 és 2014 között 963 alkalommal szerepelt a Vörös Ördögök csapatában - azt is elmondta, szeretné látni, hogy az irányítása alatt játszó walesi válogatott felmutasson néhány elemet a Liverpool focijából.

 

A 46 éves legenda rengeteget átvett Sir Alex Ferguson módszereiből, különös tekintettel a szabványokra és fegyelemre, de sokat tanult Louis van Gaaltól is, míg a holland asszisztense volt.

 

Giggs kiemelte Pep Guardiola és Jürgen Klopp munkáját, melyet a klub riválisainál végeztek.

 

"A Covid-19 miatti szünet után még sok kérdésre választ kell adni" - mondta Giggs. "De úgy vélem, amit idén láttunk az az, hogy a Liverpool egy fantasztikus csapat, melyet egy nagyszerű menedzser, Jürgen Klopp irányít. United fanként fájó kimondanom, de fantasztikusak voltak ebben a szezonban."

 

 

"Nyilván folytatják és bármi is legyen, megnyerik a bajnokságot és meg is érdemlik. Valójában két ragyogó szezonjuk volt, tavaly végig nyomták a Man City-t. Nagyon jó nézni őket."

 

"Vannak bizonyos dolgok, melyeket kivettem a Liverpool játékából és amit szeretnék látni Wales játékában."

 

"Remélhetőleg a United képes lesz áthidalni a rést és elkapni őket. De el kell ismerni azt, ami elismerendő, a Liverpool pedig fantasztikus volt ebben a szezonban."
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!