Csapathírek az Aston Villa elleni meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer és tanítványai a csütörtök esti, idegenbeli Aston Villa elleni bajnoki mérkőzésre készülnek.


Victor Lindelöf bevethetősége kérdéses, miután a középhátvéd hátsérülést szenvedett a Bournemouth ellen. A svédre még vizsgálatok várnak azt követően, hogy Ole közölte a ManUtd.com-mal, a sérülése "nem súlyos" és "talán" szerepet kaphat Birminghamben. Amennyiben Lindelöf nem lesz hadra fogható, úgy egyértelmű, hogy Eric Bailly lehet a helyettese, miután a korábban a Villának kölcsön adott Axel Tuanzebe és Phil Jones továbbra is sérültek.

 

Mivel számos mérkőzés vár még a Vörös Ördögökre, így opcióként felmerülhet a rotálás lehetősége, de akár megtörténhet az is, hogy sorozatban negyedik bajnoki mérkőzésen is ugyanaz a kezdőcsapat lép pályára, amennyiben Victorra is számítani lehet. A United abban a tudatban készülhet a csütörtöki napra, hogy amennyiben minden hátralévő mérkőzésüket megnyerik a Premier League-ben, garantált számukra a top 4 helyek elérése, miután a Leicester City tegnap csak 1-1-es döntetlent ért el az Arsenal ellen.

 

"Nincsen túlzottan sok olyan játékosunk, akik nem játszottak az elmúlt két hét során" - kezdte Ole mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatóján.

 

"Mindannyian tudják, hogy egészségesek és bevethetőek, ezért pedig nagyra értékeljük őket. Még rengeteg mindenért lehetünk harcban. Trófeákért - FA-kupa, Európa-liga - illetve a bajnokság legjobb négy helyének valamelyikéért. A csapat tagjai nagyon szoros kapcsolatban állnak egymással és mindannyian tisztában vannak vele, hogy ki tudják majd venni részüket a csapat sikereiből."

 

Az egyik olyan játékos, aki helyet kaphat a kezdőcsapatban Scott McTominay, aki frissességével és energikusságával új lendületet adhat, amennyiben Solskjaer a bevetése mellett dönt.

 

 

"Scott még mindig egy fiatal srác" - tette hozzá.

 

"Hét vagy nyolc évvel fiatalabb, mint Nemanja [Matic], aki nemrég azt mondta, saját maga fiatalkori önmagát látja Scottban, szóval ketten olyanok, mint két tojás."

 

"Ez soha nem könnyű. Korábban közöltem Nemanjaval, hogy Scott fog játszani, neki pedig nem volt ezzel problémája, mert nagyra tartja őt és ez fordítva is igaz. Biztos vagyok benne, hogy Scott rengeteget tanulhat Nemanjatól. Az, ahogyan végezte itt a dolgát az elmúlt néhány szezon során nagyszerű volt."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!