Hírek Bailly-ról

A Manchester United védelmi vonalának dolgát vasárnap este egy fejsérülés nehezítette meg, az FA-kupa elődöntőjében Eric Bailly már az első félidőben kénytelen volt elhagyni a pályát.


Az elefántcsontparti hátvéd lehetőséghez jutott, hogy Victor Lindelöf és Harry Maguire mellett tagja legyen a kupa elődöntőjére kifutó csapatnak, mely három belső védővel állt fel. Ám Eric képtelen volt lejátszani egy félidőt is, miután összefejelt a csapatkapitánnyal.

 

Bailly és Maguire véletlen összefejelése után mindketten a földre estek és bár Harry fejét be kellett kötözni, Bailly volt az, aki rosszabbul járt.

 

Hosszú ideig állt a játék az ápolás miatt, ami után a félidő végi ráadás 11 percig tartott. Bailly-t hordágyon vitték le a gyepről és kórházba szállították.

 

Nem sokkal az eset előtt a csapat orvosainak volt már dolga, hiszen Eric az ellenfél védőjével, Kurt Zoumával fejelt össze először.

 

A találkozót követő sajtótájékoztatón Ole Gunnar Solskjaer a riportereknek elmondta: "Eric kórházban van, átesik minden, ilyenkor szokásos vizsgálaton. A fején felrepedt a bőr, de többet én sem tudok. Nem hallottam egyebet, nem beszéltem az orvossal róla."

 

"Természetesen az a pillanat hatalmas hatással volt a mérkőzésre. Eric 42-44 percig jól játszott, majd közvetlenül az újraindítás után gólt kaptunk, ami nagy csalódás volt."

 

 

"Mindaddig Eric-nek nagy része volt abban, hogy az ellenfélnek nem volt komoly lehetősége."

 

Bailly második alkalommal léphetett pályára a szezon újraindulása óta, először a Norwich City elleni FA-kupa negyeddöntőn játszott, akkor nyert a csapat.

 

A védőt Anthony Martial váltotta, mely révén a menedzsernek változtatnia kellett a felálláson, mely 3-4-1-2 volt a mérkőzés elején.

 

Jó hír, hogy Brandon Williams hat nappal fejsérülése után visszatért a csapatba. A fiatal bekk még a Soton játékosával, Kyle Walker-Peters-szel ütközött a hétfői bajnokin.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!