Korai csapathírek a Leicester elleni meccs előtt

Vereség elkerülése esetén a United ott lesz a következő évi Bajnokok Ligájában.


A Vörös Ördögök ledolgozták hátrányukat a Rókákkal szemben, akik korábban még a Liverpool legfőbb vetélytársának tűntek a bajnoki cím elhódítása kapcsán.

 

Solskjaer legénysége saját kezében tartja a döntést, ám egy olyan együttes otthonába látogatnak, amely rendkívüli veszélyt jelent, bárki is legyen az ellenfél. Azonban Brendan Rodgers kénytelen több kulcsjátékosát is nélkülözni sérülés vagy eltiltás miatt, de a PL góllövőlistájának éllovasa, Jamie Vardy ott lesz a pályán.

 

A United hírei:

 

Eric Bailly nem épült fel a West Ham elleni 1-1-es döntetlent hozó összecsapásra, miután hétvégén fejsérülést szenvedett az FA-kupa elődöntőjében, Phil Jones és Axel Tuanzebe pedig továbbra sem hadra foghatóak. Luke Shaw a Soton ellen kapott egy rúgást a bokájára, azóta nem szerepelt. Williams jelentette az ő pótlását, aki szintén nem utazhatott el a Palace otthonába.

 

Wan-Bissaka is egy kisebb sérülést szenvedett el, Ole becserélte őt Fosu-Mensah helyére a második félidőre szerdán, így várhatóan bevethető lesz hétvégén is.

 

A millió dolláros kérdés, hogy Solskjaer frissít-e a gárdán, készül-e taktikai meglepetéssel. Számos lehetőség kínálkozik számára, hogy új lendületet vigyen a középpályára, akár McTominay vagy Fred személyében, de maradhat a jól megszokott 4-2-3-1-es felállásnál is.

 

 

A Leicester hírei:

 

Azt biztosan tudjuk, hogy Söyüncü eltiltás miatt nem léphet pályára. Maddison, Chilwell és Pereira valószínűsíthetően már csak a következő szezonban térhet vissza, Fuchs pedig már hosszabb ideje szorul partvonalon kívülre.

 

Amartey szintén nem lesz, viszont Albrighton talán visszatérhet a keretbe, míg Thomas és Hirst az ifiből került fel a felnőttek közé. A United korábbi játékosa, Evans a Spurs ellen Morgannel és Bennett-tel játszott együtt a Leicester védelmében.

 

Vasárnap 17 órakor tehát elstartol a Premier League utolsó fordulójának összes párosítása, így 316 nappal azután találkozik az említett két fél, hogy tavaly az Old Traffordon mérkőztek meg.

 

Az akkori kezdők a következőképpen néztek ki:

 

United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Young; McTominay, Matic; A. Pereira, Mata, James; Rashford

Cserék: Fred, Tuanzebe, Chong

 

Leicester: Schmeichel; R. Pereira, Evans, Söyüncü, Chilwell; Ndidi; Gray, Tielemans, Choudhury, Maddison; Vardy

Cserék: Barnes, Perez


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!