Ole a kapushelyzetről

Ole Gunnar Solskjaer pozitívan beszélt a Manchester United kapusairól, miután a hosszú ideje első számú kapus, David de Gea és az akadémia büszkesége, Dean Henderson remekül dolgoznak együtt az edzéseken.


A szombati, Crystal Palace elleni bajnoki mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a menedzser továbbra is tartózkodott annak kijelölésétől, hogy ki fog védeni az Old Traffordon, de dicsérettel illette kapusait és bővebben is kifejtette abbeli örömét, hogy miként sarkallja egyre jobb teljesítményre egymást két portása.

 

Solskjaert lenyűgözték David de Gea legutóbbi teljesítményei a spanyol válogatottban és örömmel fogadta Luis Enrique szövetségi kapitány szavait, aki David kvalitásainak ünneplésére kérte a spanyol sajtót.

 

A norvég menedzser elégedetten beszélt a két éves Sheffield Unitednél töltött kölcsönidőszaka után a klubhoz visszatérő Henderson edzésen nyújtott teljesítményéről is. És amikor arról kérdezték, hogy melyik kapus fog kezdeni a Palace ellen, csak szűkszavúan nyilatkozott és inkább a duó dicséretét és annak magyarázatát választotta, hogy miért nem számíthat Sergio Romerora.

 

"Nem fogom elárulni a kezdőcsapatot" - kezdte.

 

 

"De a kapusok edzését fantasztikus élmény nézni. Élvezetes. A lehető legmagasabb minőséget látom, amit el lehet képzelni."

 

"Az összes kapusedzőnk nagyon élvezi a velük való közös munkát. Néhol egészen fantasztikus dolgokat láthatunk tőlük. Nagyon érdekes lesz nyomon követni a helyzetükkel kapcsolatos folyamatokat."

 

"Nagyszerű volt látni, amint Luis Enrique arról beszélt, hogy David milyen jól teljesített a válogatott mérkőzéseken. Mivel mint tudják, az edzők, akik együtt dolgoznak a játékosokkal, ha azt mondják, hogy 'oh, nagyszerű lenne, ha a sajtó azonnal leírná, hogy milyen fantasztikus kapusunk van', az a tiszteletük jele."

 

"És az is remek lenne, ha önök, az angol sajtó is jó dolgokat írnának róluk [De Gea és Henderson]. Mivel jelen pillanatban remekül dolgoznak. Sergio [Romero] még nem tért vissza, mivel extra szabadságot kapott, hogy a családjával lehessen. Szép dolog lenne, ha valamit azért írnának róluk le, hogy ne a problémákat generálják, hanem hogy azt híreszteljék, hogy mennyire jól dolgoznak együtt."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!