Lingard Mourinho célkeresztjében?

Az ESPN információ szerint a Tottenham élénken érdeklődik Jesse Lingard játékjogának Manchester Unitedtól való megszerzése iránt.


Jose Mourinho készen áll arra, hogy ismét Lingarddal dolgozzon - aki kulcsfigura volt az Old Traffordon töltött időszaka alatt - és személyesen kérte meg Daniel Levy-t, hogy járjon utána, milyen esélyei vannak a játékos Tottenham Hotspur Stadionba történő átköltözésének.

 

Az ESPN információi szerint a tárgyalások már javában zajlanak a felek képviselői között.

 

 

Lingard Ole Gunnar Solskjaer kezei alatt igencsak lecsúszott a ranglétrán, a játékos pedig készen áll elhagyni a csapatot a több játéklehetőség reményében. A Tottenham mellet a Zenit Szentpétervár is a játékos kérői között van.

 

Solskjaer továbbra is a klub kötelékében szeretné tudni Lingardot, akinek ígéretet is tett arra, hogy a zsúfolt szezonban megfelelő mennyiségű játékpercet fog kapni.

 

Lingard nehezen hagyja el nevelőegyesületét, de úgy hiszi, hogy 27 évesen rendszeres játéklehetőségre van szüksége. A 2017/18-as szezonban Mourinho alatt a legjobb idényét produkálta, 13 gólt jegyezve a neve mellett 48 pályára lépést követően, a United pedig másodikként végzett a Manchester City mögött.

 

Az ezt követő nyáron kulcsszerepe volt az angol válogatott elődöntőig jutásában a Labdarúgó-világbajnokságon, azóta azonban elvesztette a helyét Gareth Southgate együttesében.

 

Lingard az előző szezon végén mind a Leicester City, mind a LASK Linz ellen betalált, ezt követően azonban összesen 7 percet szerepelt a Németországban megrendezésre kerülő Európa-ligában, a Sevilla elleni 2-1-es vereség alkalmával pedig a pályára sem küldte fel Solskjaer, noha a padon kapott szerepet a mérkőzés során.

 

 

Lingard az előszezonban történő felkészülés során a legjobb erőnléti teszteket produkálta a görögországi nyaralása alatt végzett egyéni edzéstervének eredményeként, a Crystal Palace elleni 3-1-es vereség alkalmával azonban a meccsnapi keretben sem tudott helyet szerezni magának.

 

Az ESPN információi szerint a Tottenham ajánlattétele attól is függ, hogy sikerül-e Dele Alli számára potenciális vásárlót találni.

 

A Tottenham már sikeresen megszerezte Gareth Bale és Sergio Reguilon játékjogát a Real Madridtól, Mourinho pedig úgy hiszi, hogy a klub képes lehet további új arcok szerződtetésére az átigazolási ablak október 5-i lezárása előtt.


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!