Lingard képviselői más klubokkal tárgyalnak

Jesse Lingard még nem került meggyőzésre a Manchester United elhagyását illetően, pedig képviselői előzetes tárgyalásokat folytatnak számos angol és európai klubbal.


A Vörös Ördögök egyelőre még nem kaptak hivatalos ajánlatot a 27 éves saját nevelésű játékosért, akinek egy év van hátra jelenleg érvényes szerződéséből, amelyben a klub plusz egy éves hosszabbítási opcióval rendelkezik.

 

Lingard, aki a szezon során először lehetett kezdő a kedd esti, Luton Town ellen 3-0-ra megnyert Ligakupa mérkőzésen, egyike azon manchesteri játékosoknak, akitől a klub nem tud megszabadulni a nyári átigazolási időszak során.

 

 

Az angol válogatott szélső jó benyomást tett Ole Gunnar Solskjaerra Lutonban, így nem meglepő, hogy végig a pályán töltötte a győztes mérkőzést.

 

Mindazonáltal a United nem tudja garantálni Lingard számára a kezdőcsapatbeli tagságot és úgy tudni, hogy a jövőjéről szóló döntést maga a játékos fogja majd meghozni.

 

A Manchester United akadémiáján pallérozódott játékos minden sorozatot figyelembe véve 40 mérkőzésen 4 gólt szerzett az előző szezonban, de az angol válogatottban a 2019-es nyári Nemzetek Ligája finálé óta nem jutott szóhoz.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!