Solskjaer hajlandó megválni Jamestől, ebből fedezve Sancho vételárát

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United edzője kész túladni Daniel Jamesen, ezzel is fedezve a Jadon Sancho leigazolása kapcsán felmerülő költségeket, a norvégnak azonban először a klub vezetőségét kell meggyőznie arról, hogy 25 millió font értékében váljanak meg a walesi válogatott játékostól, számolt be erről egy ismeretlen forrás az ESPN-nek.


Solskjaer eltökélt aziránt, hogy tesztelje, mennyire is sikerült a Borussia Dortmundnak rendeznie a Sancho problémát, annak ellenére is, hogy a német klub kijelentette, hogy a labdarúgó ebben az évben nem fog távozni a csapattól. A Unitednak egyelőre még nem sikerült közel kerülnie a Dortmund által kért 108 millió fontos vételárhoz.

 

Az ESPN megtudta a nyár elején, hogy Solskjaer frusztrált volt a Sancho-üzlet klub által történő gyenge tárgyalása és a felajánlott 50 millió font miatt, a norvég azonban úgy hiszi, hogy a United képes áttörést elérni az átigazolási ablak hétfői zárta előtt.

 

 

A koronavírus miatt a United rendelkezésre álló forrásai végesek, játékosok eladásával azonban képesek lehetnek bevételt generálni Sancho megszerzéséhez, James iránt pedig érdeklődők is mutatkoznak.

 

A 22 éves James négy gólt szerzett 47 pályára lépés alkalmával a Vörös Ördögök színeiben mióta 2019-ben 18 millió font ellenében a Swansea-tól a klubhoz szerződött.

 

Annak ellenére, hogy a fiatal játékos a kezdőcsapatban szerepelt a Crystal Palace ellen, az ESPN forrásai úgy tudják, hogy sem Solskjaer, sem a háttérstáb nem hisz abban, hogy James bármikor is stabil kezdő játékos lehet az Old Traffordon.

 

A United visszautasított ugyan egy kölcsönszerződéses ajánlatot, ami a Leeds Unitedtől érkezett, Marcelo Bielsa csapata azonban kész véglegesen is megvásárolni a játékost az átigazolási ablak hétfői zárása előtt.

 

A United vezetősége - köztük az ügyvezető igazgató Ed Woodward is - azonban visszakozik James eladásától úgy, hogy alig egy éve vásárolták őt meg.

 

Az ESPN forrásai szerint a United vezetősége úgy gondolja, hogy negatív üzenetet közvetítene a klub játékos fejlesztési képességéről, ha engednék, hogy egy ilyen fiatal futballista ilyen korán elhagyja a csapatot, annak ellenére is, hogy jelen esetben a 25 millió fontos üzlet 7 millió fontos profitot jelentene.

 

Az átigazolási ablak azonban brit idő szerint hétfő este 11-kor lezárul, a United pedig rá van kényszerítve arra, hogy megerősítse a keretét, ami képes lehet megváltoztatni az igazgatótanács véleményét James eladását illetően.


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!