Ole: Cavani bevetésre kerülhet a Chelsea ellen

"Nagyon alapos és precíz az edzéseken" - mondta Ole Gunnar Solskjaer Edinson Cavaniról, aki a Chelsea ellen debütálhat is a Manchester United színeiben.


Az átigazolási ablak utolsó napján csatlakozott Cavani a Manchester Unitedhez egy ingyenes transzfer keretében, és a Chelsea elleni Premier League mérkőzésen az első pályára lépésére is sor kerülhet szombaton.

 

Az 556 klubszínekben történő pályára lépése során 341 gólt szerző uruguayi játékosnak egy két hetes karanténon kellett túlesnie az Old Traffordra érkezését követően, ám ez idő alatt is komoly munkát fektetett az erőnléti edzésekbe.

 

 

Cavani kihagyta a United domináns idegenbeli Premier League győzelmét a Newcastle ellen, valamint a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája mérkőzést is, Solskjaer azonban úgy hiszi, hogy a 33 éves játékos bevetésre kerülhet a hétvége alkalmával Frank Lampard együttese ellen.

 

"Természetesen mivel ilyen hosszú ideje nem volt a futballpálya közelében, szüksége volt egy előszezonra" - mondta Solskjaer.

 

"Ő természeténél fogva jó állapotban van, és oda is figyelt magára. Két hétre karanténra vonult, de minden szükséges létesítmény a rendelkezésére állt, mint például az edzőterem, vagy a futópad, és a neten is posztolt párat ezekről."

 

"Ez az alapod. Most, hogy köztünk van egyre többet tud futballozni, az edzések pedig sokkal inkább személyre vannak szabva, úgyhogy most sokkal inkább készen áll a csapattal történő közös munkára és a velük történő játékra."

 

"Nagyon alapos és precíz volt az edzéseken és a felkészülése során. Nem érezte magát késznek a PSG elleni meccsre, mert az túl korai volt neki. Nem dolgozott még eleget az élességén, ezen a héten azonban ezt a hiányosságát is tudta pótolni, aztán meglátjuk, hogy ez mit jelent a Chelsea elleni mérkőzés vonatkozásában - bizakodó vagyok."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!