Ole: Cavani gólokat jelent nekünk

Edinson Cavani csupán hajszálnyira volt attól, hogy bemutatkozása álomszerűvé váljon, de Ole Gunnar Solskjaer szerint az uruguayi ontani fogja a gólokat.


A nyári átigazolási időszak utolsó napján érkező csatár a Chelsea elleni, 0-0-ra végződő bajnokin mutatkozott be, amikor a második játékrészben csereként állt be Daniel James helyett.

 

A 33 éves játékos a meccs 57. percében kezdte manchesteri karrierjét és egy perccel később majdnem gólt ünnepelhetett.

 

A korábban a Napoli, a Palermo és a PSG csapatait erősítő csatár, aki 2007-es, Európába történő igazolása óta 341 gólt szerzett klubszínekben - ügyes mozdulattal tette kapura Bruno Fernandes beadását, azonban perdítése a rövid kapufa mellett centikkel az oldalhálóban kötött ki.

 

Később is volt egy helyzete, akkor korábbi csapattársa, Thiago Silva blokkolt nagyot.

 

Ám a fél óránál kicsivel több játékidő csak egy kis kóstoló volt Cavanitól és a menedzser úgy véli, a Serie A-ban és a Ligue 1-ban is aranycipőt nyert játékos új fegyver a United armadájában.

 

 

"Szempillantás alatt megmutatta, mit tud. Komoly jelenlétet jelent számunkra a tizenhatoson belül" - mondta Solskjaer.

 

"Remek befutás volt a rövidre, szép mozdulattal karöltve. Majdnem volt egy másik is, amikor Thiago Silva nagyot blokkolt - nagyszerű lett volna számára."

 

"Okosan mozog, remek befutásai vannak. Ő egy tapasztalt csatár és minél többet juttatjuk a labdát a tizenhatosra és környékére, gólokkal fogja meghálálni. Megjött és nagyon nagy hatással volt az edzésekre, de tudjuk, hogy játékpercek kellenek neki, hogy ismét éles legyen."

 

Cavaninak nem kell sokáig várnia a következő lehetőségre, hogy megszerezze első manchesteri gólját, hiszen a Vörös Ördögök szerdán az RB Leipzig csapatát fogadják, majd jövő hétvégén az Arsenal elleni találkozó következik.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!