Kölcsönlesen: Andreas első Lazios gólja

A Manchester United középpályása, Andreas Pereira a hétvégén megszerezte első gólját kölcsönben a Lazio színeiben.


A brazil játékos először lehetett a fővárosi alakulat kezdőcsapatának tagja, amelyet rögtön góllal tett emlékezetessé, amely az első találat volt a Torino ellen 4-3-ra megnyert győzelem során, ahol a rómaiak utolsó két góljukat a hosszabbításban szerezték.

 

A 24 éves Pereira egy villámgyorsan száguldó befejezéssel iratkozott fel a gólszerzők közé, amelyet követően a helyi sajtó munkatársainak így nyilatkozott.

 

"Az Olaszországba történt megérkezésem egy kissé furcsára sikerült" - kezdte.

 

"Azonnal válogatott szünet következett, majd influenzás lettem, amely miatt ki kellett hagynom az edzéseket, majd végül egy álpozitív koronavírus teszt miatt majdnem lemaradtam a Club Brugge elleni Bajnokok Ligája meccsről."

 

"Nagyszerű volt az első meccsemen kezdőként gólt szerezni. Szerintem pozitív dolgokat érhetünk el idén."

 

"Nehéz meccs volt néhány vitatható bírói ítélettel, de amit már ilyen rövid idő alatt megtanultam, hogy ez a csapat a körülményektől függetlenül az utolsó másodpercig hajt a győzelem megszerzéséért."

 

 

Andreast a félidőben lecserélték, de abban reménykedik, hogy újabb esélyt kap majd letenni a névjegyét, amikor csapatával szerdán a Zenit ellen szerepelnek majd Szentpéterváron a Bajnokok Ligájában.

 

Eközben Diogo Dalot folytatja remek szereplését Olaszországban és az AC Milannál. A szélső védő gólt lőtt és gólpasszt is adott csapata csütörtöki, Sparta Prága elleni 3-0-ra megnyert Európa-liga csoportmérkőzésén. Majd a Rossoneri a hétvégén is nyerni tudott az Udinese ellen 2-1-re, amellyel jelenleg vezetik a Serie A-t.

 

Dalot a kispadról állt be arra a mérkőzésre, amely során az egykori Vörös Ördög, Zlatan Ibrahimovic egy kései góllal szerezte meg csapatának a győzelmet.

 

Hazai közegben Max Taylor megszerezte első gólját felnőtt szinten, amikor a Kidderminster Harriers 2-0-ra legyőzte a Blyth Spartans együttesét.

 

A csapat fiatal saját nevelése közelről tudott a hálóba találni és csak a balszerencséje miatt nem tudott közelről is a kapuba fejelni.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!