Csapathírek a Leeds meccs előtt

Edinson Cavani végig tudta csinál a pénteki edzést, így Ole Gunnar Solskjaer szerint bevethető állapotban lesz a vasárnapi, Leeds United elleni összecsapáson.


Az uruguayi minden sorozatot figyelembe véve kihagyni kényszerült a Vörös Ördögök legutóbbi három tétmérkőzését, miután lágyék sérülés miatt a félidőben le kellett cserélni a West Ham United elleni 3-1-re megnyert idegenbeli bajnoki szünetében.

 

Mindazonáltal a ManUtd.com most meg tudja erősíteni, hogy a Yorkshire-i alakulattal újjáéledő rivalizálás első felvonásán visszatérhet a csapatba.

 

"Edinson bevethető lesz, szerintem igen" - kezdte Ole a klubmédiának pénteken délután.

 

"Edzett ma reggel, úgyhogy a Leeds ellen már számíthatok a játékára."

 

"Nem hiszem, hogy bárki is kidőlt volna [a Sheffield United elleni győzelem során]. Amikor nyerünk, akkor ezek a srácok soha nem érzik annyira súlyosnak a rúgásokat, zúzódásokat."

 

 

Miután a Leeds elleni találkozó lesz a United hektikus, 15 nap alatt 6 mérkőzést tartogató időszakának második állomása, így a rotáció kulcsfontossággal bírhat.

 

Victor Lindelöf és Harry Maguire egy kivételével az idei összes Premier League mérkőzésen a pályán voltak és Ole elismerte, bár a páros élvezi a rájuk nehezedő felelősséget, Eric Bailly és Axel Tuanzebe is tud rajtuk könnyíteni, amennyiben szükséges.

 

"Victor és Harry nagyon kiegyensúlyozottak voltak eddig, de szerintem az előző szezonban is. Remekeltek" - tette hozzá Solskjaer még a tegnap esti, sheffieldi hivatalos mérkőzés utáni sajtótájékoztatójának keretében.

 

"Eric és Axel kisebb sérülésekkel bajlódtak, de rendelkezésünkre állnak, reményeim szerint már a Leeds ellen is. Szóval majd meglátjuk, hogy mit lépünk ebben a tekintetben."

 

"Úgy hiszem, hogy Harry töltötte a legtöbb percet a pályán az európai futball porondon az előző szezonban. Szerintem nagyon élvezi a játékot."

 

"Victor érettebbé vált, fejlődik és minden egyes pályán töltött perccel egyre jobban hozzászokik a Premier League-ben való szereplés igényeihez."

 

"Ők mindketten nagyon kiegyensúlyozottak voltak és emiatt nagyon örülök. De természetesen eljöhet az a pont, amikor pihentetnem kell majd őket."

 

A Unitednek jelenleg csak két hiányzója van, Marcos Rojo és Phil Jones személyében, akikre legkorábban az új év során számíthat majd a csapat.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Leeds United

Premier League 14. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!