Scholes: Bruno nálam is jobb

A Vörös Ördögök legendája páratlannak tartja a portugál varázslót.


Bruno Fernandes gólt és gólpasszt jegyzett a Leicester elleni 2-2-re végződő összecsapáson, így immáron 28 Premier League-meccsen 31 találathoz segítette hozzá a Unitedet.

 

A középpályás érkezése óta Ole Gunnar Solskjaerék egy mérkőzéssel kevesebbet játszva 58 ponttal másodikok a Liverpool mögött a virtuális táblázaton. Az egykori 18-as bízik benne, hogy 2021-ben tovább folytatódik Bruno remek teljesítménye. Scholes azt is elmondta, Fernandest jobbnak tartja magánál a termelékenységet illetően.

 

"Amit nyújt, az igazán fenomenális" – kezdte Paul.

 

"Ha megnézzük, január óta hogyan szerepelt a klub, akkor láthatjuk, vezethetünk a Pool előtt, ha hozzuk az elmaradt találkozónkat. Egészen fura, mivel rosszul kezdtük az idei szezont."

 

"Nem volt örömteli az eleje, de most versenyben vannak a fiúk, és szerintem egyre csak jobb formába lendülhetnek."

 

"A Bruno által produkált számok hihetetlenek. Remélem, képes lesz tartani ezt a szintet."

 

 

"Ő jobb, mint én voltam. Több gólt szerez, több helyzetet alakít ki. Szenzációs évet produkál, nagy segítsége a csapatnak."

 

"Úgy gondolom, mielőtt csatlakozott a Unitedhez, a támadójáték erősen döcögött, de ő meghozta a várt kreativitást, így minden meccsen 3-4 gól is benne van a csapatban."

 

Amikor a bajnoki címről kérdezték az angolt, elmondta, rendkívül kemény csata vár arra, aki fel akarja venni a versenyfutást Jürgen Klopp együttesével.

 

Azonban úgy látja, ha a United megússza komolyabb sérüléshullám nélkül, akkor Solskjaerék harcban maradhatnak az elsőségért.

 

"Ha azt mondják, a City kihívó lehet idén, akkor egyértelműen nekünk is megvan az esélyünk erre" – állította Paul.

 

"Még fel kell javulnunk a Liverpoolhoz, mert nagyon magasra tették a lécet. 3 mérkőzést már elbuktunk – azt hiszem, az elmúlt két év bajnokai 3 vagy 4 vereségnél álltak meg."

 

"14 forduló telt el az idei kiírásból, hatalmas feladat vár ránk, ha ott akarunk lenni a végelszámolásnál. Ha Ole 13-14 kulcsjátékosa egészséges marad, akkor szerintem meglesz az esélyünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!