Bailly örömmel várja Diallót

A bekk kész honfitársa segítségére állni a beilleszkedésben.


Az Atalanta egykori szélsője hivatalosan is a Manchester United játékosává vált, Eric Bailly pedig már korábban felvette a kapcsolatot a szélsővel.

 

"Ismerem őt" – mondta Eric. "Tartom vele a kontaktust. Egy óriási tehetséggel megáldott fiatalról van szó, de fontos, hogy ne nehezedjen túlzott nyomás a vállaira. Biztosan jól fog teljesíteni, de az új érkezők beilleszkedésére mindig oda kell figyelni."

 

 

"A segítségére fogok állni, ahogy bármelyik játékosnak. Ez nekem is fontos, hiszen mikor az Old Traffordra igazoltam, olyan sztárok vettek körül, mint Wayne, Zlatan vagy Antonio. A tapasztalatuk révén sokat segítettek nekem. Elengedhetetlen, hogy patronáljuk az újoncokat."

 

Amikor arról kérdezték, mit szól Diallo, hogy a szárnyai alá készül venni őt, így válaszolt: "Ő egy nagyszerű srác. A családjával is beszélek. Borzasztóan örül, hogy hozzánk igazolt. Mindenki nagyon várja már őt."

 

Miután minden szükséges papírmunka elkészül, Amad máris megkezdheti az edzéseket új kenyéradójánál.

 

A tinédzser Abidjan városában született, de gyermekkorában Olaszországba igazolt, ahol a bergamói együttes utánpótlás csapataiban pallérozódott, majd került fel a felnőttekhez.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!