Ole: A játékosok tanulhatnak Cavanitól

Ole Gunnar Solskjaer szerint Edinson Cavani egy olyan középcsatár, akitől játékostársai tanulhatnak, miután hathatósan hozzájárult ahhoz, hogy a Manchester United szerdán este 2-1-re legyőzze idegenben a Fulhamet.


Ademola Lookman 6. percben szerzett vezetőtalálatát az uruguayi támadó egyenlítette ki, miután kihasználta a Fulham kapusa és egyben egykori párizsi csapattársa, Alphonse Areola hibáját.

 

A góllal Cavani lett a történelem első United játékosa, aki manchesteri pályafutása első négy bajnoki gólját idegenben szerezte, emellett pedig kiérdemelte menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer dicséretét is.

 

 

"Ő egy olyan középcsatár, akit minden edző szeretne az aktuális ellenfelük tizenhatosán belül tudni. A mozgása lenyűgöző, mindenki csak tanulhat belőle" - kezdte a norvég szakember.

 

"Néha frusztrálttá is tesz, amikor kihúzódik a szélre hogy beadjon, mert ő az a játékos, akit minden esetben a kapu előtt szeretnék tudni, néha pedig meg kell kérnem arra, hogy kevesebbet fusson, de még a második félidőben is volt egy veszélyes helyzete, amikor Areola hárította nagyszerűen a fejesét."

 

"Néhányszor kihúzódott a szélre labdáért, a mozgásai pedig mindig akkor és ott történtek, ahol szükséges, szóval ő egy olyan típusú középcsatár, akit már régóta kerestünk és nagyon jól kiegészíti Marcust (Rashford), Masont (Greenwood) és Anthony-t (Martial)."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!