Telles: A minőségi keret bírja az extra terhelést

A brazil dicsérte társai munkáját.


Mivel a 2020/21-es szezon később rajtolt el a szokásosnál, az ebből adódó sűrű program a Vörös Ördögök számára kevés olyan alkalmat enged, mikor 2 napnál hosszabb időt pihenhetnek két találkozó között.

 

A Premier League és az FA-kupa küzdelmei mellé hamarosan az Európa-liga is megérkezik a United menetrendjébe, de Alex Telles úgy véli, ha sérülések nem szólnak közbe, akkor képesek lesznek megbirkózni a terheléssel.

 

"Úgy gondolom, ha minőségi játékosok alkotják egy klub keretét, akkor egy ehhez hasonló időszakot pozitív kimenetellel is át tud vészelni" – mondta a bekk.

 

"A menedzser folyamatosan próbálja rotálni az együttest, és akik lehetőséghez jutnak, remek produkcióval szállnak be, ezért nem vehető észre lényegi különbség a játékunkban."

 

"Mindenki a legjobbját nyújtja, ha rá kerül a sor, az egész keret teljes mértékben fel van készülve az előttünk álló feladatokra."

 

 

Telles szorgalmasan készül az edzéseken, ha lehetőséghez jut a top formában szereplő Luke Shaw mögött, akkor kihasználja a kínálkozó sanszot, hogy teljesítményével hozzá tudjon járulni a csapat előreviteléhez.

 

"Nagyon örülök, hogy olyan klubok tagjai lehettem eddig karrierem során, ahol trófeákért voltam harcban. Szerencsére ezeken az állomásokon rendre sikerült is elérnünk a céljainkat, és remélem, ez itt is csak idő kérdése lesz."

 

"A tőlem telhető legtöbbet próbálom nyújtani, napról napra keményen dolgozom, hogy amikor kell, megfelelően helytálljak a posztomon. Minden ellenfelet tisztelni kell, egyikőjükkel szemben sem lehet félvállról venni a felkészülést."

 

"Szeretném segíteni a gárdát, ezért mindent beleadok, hogy a pályán 100%-ot tudjak kiadni magamból. Ha mind ezt tesszük, akkor nem csak egyénileg, de csapatként is sikeresek leszünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!