Matic: Most dőlhet el a sorsunk

A szerb szerint kritikus időszak előtt áll a United.


A Vörös Ördögök holnap este lépnek ismét pályára, mikor az Európa-ligában a legjobb 16 közé kerülés a tét.

 

Ole Gunnar Solskjaer legénységének jelenése van az FA-kupa negyeddöntőjében, illetve a Premier League-ben is ott vannak az élbolyban.

 

Fontos mérkőzések, rövid időközönként várnak az együttesre, a keret pedig elszántan megy bele az elkövetkezendő időszakba.

 

"Hosszú még a szezon, továbbra is kupákért harcolunk" – mondta Nemanja. "Mindig a következő meccs a legfontosabb, amire döntőként tekintünk."

 

"Most a Real Sociedadra koncentrálunk, aztán jön a Chelsea, majd a City. De mindenek előtt biztosítsuk a továbbjutást az EL-ben, hogy újabb lépést tegyünk a finálé felé!"

 

 

A középpályás nyert címeket korábban a szigetországban, valamint Portugáliában is, de eltökélt a tekintetben, hogy a Uniteddel is sikereket érjen el.

 

"Hogy szeretem-e ezt az időszakot? Hogyne!" – magyarázta Nemanja. "Egyre nagyobb a motiváció és egyre több energia szabadul fel bennünk, ahogy közelítünk az idény vége felé."

 

"Nagy kihívások elé nézünk. Talán most fog eldőlni a bajnoki cím sorsa. Remélem, számunkra pozitív irányba! Bízom benne, hogy versenyben leszünk a végéig, mert az álmunk, hogy trófeákat hódítsunk el a klub számára. Az előttünk álló 2-3 találkozó hatalmas jelentőséggel bír, amik eldönthetik a sorsunkat."

 

Annak ellenére, hogy a párharc első felvonásában tekintélyes előnyt harcolt ki a United spanyol ellenfele kárára, Matic teljes koncentrációt vár el a csapattól a két gárda csütörtöki összecsapásán.

 

"Nem dőlhetünk hátra" – hangsúlyozta a 31-es. "Láthattuk, Torinóban az első félóra nem ment könnyen. Számos helyzetet alakítottak ki. Remek játékosok alkotják a keretüket."

 

"Különleges mérkőzésről van szó. Adnan játszott nálunk, jól ismeri az Old Traffordot. David Silva sokszor fellépett már ellenünk. A többiek számára pedig kivételes alkalom, ha az Álmok Színházában szerepelhetnek. Nem minden nap adatik meg ez a lehetőség egy labdarúgó karrierjében, ezért biztosan mindent bele fognak adni. Az odavágó nem az ő meccsük volt, szóval extra motivációval fognak érkezni. Figyelnünk kell úgy, ahogy azt az első felvonáskor tettük."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!