Rangnick Matic távozásáról

Ralf Rangnick ideiglenes menedzser megosztotta személyes véleményét arról, hogy Nemanja Matic bejelentette a Manchester Unitedtől való nyári távozását.


A szerb középpályás hivatalos Instagram profilján keresztül osztott meg üzenetet a szurkolókkal múlt pénteken arról, hogy a szezon végén elhagyja a klubot. 

 

"Hosszas gondolkodást követően úgy döntöttem, hogy ez lesz az utolsó szezonom a Manchester Unitedben. Döntésemről tájékoztattam a vezetőséget, a menedzsert és a játékostársaimat."

 

"Hatalmas megtiszteltetés és kiváltság volt ebben a klubban játszani. Nagy köszönet a szurkolóknak a rendíthetetlen támogatásért. Most mindent beleadok a szezon végéig, hogy segítsek a csapattársaimnak a lehető legjobb helyezés megszerzésében."

 

Matic szombaton csereként állhatott be a Norwich City ellen 3-2-re megnyert bajnokin és amikor a lefújást követően elhagyta a pályát, a kamerák lencsevégre kapták, amint a klub címerét ütögeti, míg a szurkolók pedig tapsviharral köszöntötték.

 

Hétfői, a Liverpool ellen az Anfielden rendezendő bajnokit megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján Rangnick pozitívan beszélt Matic döntéséről.

 

 

Ralf emellett azt is megerősítette, hogy a keret más tagjával nem folytattak hasonló egyeztetéseket.

 

"Nem, az egyedüli, aki közölte velem és akivel az utóbbi időben beszéltem ilyenről, az Nema volt" - kezdte a német szakember.

 

"Emellett beszéltünk pénteken este a hotelben is a mérkőzést megelőzően. Semmi rosszat nem tett. Volt hosszabbítási opció a szerződésében a következő évre vonatkozóan. Opcionális lehetőség volt mind a klub, mind a játékos számára, hogy eldöntésre kerüljön, szeretne-e maradni, ő pedig öt év itt töltött időt követően úgy döntött, hogy máshol folytatja."

 

"Ismerve Nema-t, ő a legeslegutolsó itt töltött napjáig játékosként fog viselkedni. Minden létező erőfeszítését meg fogja tenni a lehető legjobb teljesítmény érdekében. Az elmúlt néhány mérkőzésen bármikor is játszattam és bármennyi játékidőt is kapott, jól teljesített."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!