Amiért Amad nem kapott játéklehetőséget a Palace ellen

A Selhurst Parkban ismét egy 0-0-s döntetlenre futotta a Vörös Ördögöktől, Amad mégsem kapott játéklehetőséget.


A Manchester United immáron öt órája gólképtelen minden sorozatot figyelembe véve, és bár nem volt valami sikeres a támadószekció a Crystal Palace ellen sem, Ole Gunnar Solskjaer nem élt harmadik cserelehetőségével.

 

Scott McTominay és Daniel James 12 gólt szereztek együtt a szezon során és az utolsó 20 percben kaptak lehetőséget a Palace védelmének megtörésére, ám Solskjaer a padon ülő szélső Amad és a 17 éves fiatal Shoretire számára sem adta meg a lehetőséget.

 

A United 0-0-s döntetlent ért el csupán a Selhurst Parkban, ami a csapat harmadik ilyen végeredményű mérkőzése sorozatban, miután Paul Pogba, Donny van de Beek, Juan Mata és Martial nélkül kellett felállnia a csapatnak. A hiányzók miatt kialakult kellemetlen helyzet arra kényszerítette a norvég menedzsert, hogy a 17 napos távollétét követően a 34 éves Cavanit használja elöl, akit James váltott a 76. percben.

 

 

"Van a csapatban egy Marcus [Rashford], egy Mason [Greenwood] és egy Bruno [Fernandes]" - kezdte nyilatkozatát Solskjaer. "Becseréltem Scotty-t abban a reményben, hogy gólt szerezzen nekünk és helyzeteket dolgozzon ki."

 

"Dant sok poszton kipróbáltuk és mikor ők öten kint voltak a pályán a legtöbb gólt szerezték nekünk. Természetesen ott van Shola és Amad is, de hova tetted volna őket, mikor ez az öt ember a pályán van? Ez volt a nagy dilemmám az utolsó 10-15 percben."

 

"Úgy éreztem hogy Mason, Bruno, Rashford tudnak rúgni egy gólt. Scotty és Dan előtt is adódtak lehetőségek, miután becseréltem őket."

 

"Természetesen nem vagyunk boldogok, amiért nem tudtunk elég helyzetet kialakítani, ami végül gólt érhetett volna. Több, mint egy hete nem lőttünk gólt és azért három találkozó találat nélkül soknak tűnhet."

 

"Igaz, a mi kapunk is érintetlen maradt ez idő alatt, de egy olyan hét, mint ez, nem szabadna akkora aggodalmat okoznia, mivel még sok-sok hónap van hátra, szóval ez csak minimálisan problémás időszak, nem több."

 

"Azonban tudom, hogy ezek a srácok mindent megtesznek a pályán. Minden harmadik napon játszunk, tudom, hogy mindent megtesznek, amit tudnak. Örömmel tölt el a szemléletük és hozzáállásuk, ez az, amire most nekünk szükségünk van ahhoz, hogy ismét erőre kapjunk, ahogy tudunk."

 

 

"Egyszerűen csak nincs meg a megfelelő kvalitás és tempó a passzainkban. Nevezhetjük égető problémának... lassan kezdtünk és nem volt jó látni, hogy az ellenfelünk kezdeményezőbb volt, végül aztán visszajöttünk a játékba, volt tempó és minőség a passzainkban is, így tudtunk néhány helyzetet kialakítani."

 

"Azonban nem sikerült annyi helyzetet kidolgozni, mint amennyit szerettünk volna, nem gyakoroltunk kellő nyomást a védelmükre és a kapusukat sem dolgoztattuk meg eléggé."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!