Ole reakciója a Cavani pletykákra

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer reagált a csatára, Edinson Cavani jövője kapcsán felmerült pletykákra.


A dél-amerikai médiában megjelent egy Edinson apját, Luis Cavanit idéző nyilatkozat, amely szerint az uruguayi támadó a szezon végén szeretne közelebb költözni hazájához.

 

Edi a tavaly nyári átigazolási időszak végén egy plusz egy éves szerződés keretében igazolt az Old Traffordra, azóta pedig nagyon jó benyomást tett a pályán képességeivel, azon kívül pedig professzionalizmusával, emellett nem mellékesen 7 gólt is szerezve.

 

"Nos, Edinson maximálisan arra koncentrál, hogy újra számíthassunk rá és nagyon keményen dolgozik azért, hogy újra bevethető legyen" - kezdte Ole a csütörtöki, AC Milan elleni hazai Európa-liga összecsapást megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján.

 

"Amennyit az én gyengébb spanyol/portugál és az ő jobb angol tudása révén leszűrtem, az az, hogy büszke, amiért a Manchester Unitedben játszhat. Ő mindig a legjobb teljesítményét fogja nyújtani, akkor is, ha nem csak ebben a szezonban játszik nálunk."

 

"A döntés még nem született meg. Ahogy elmondtuk, eddig nagyszerű teljesítményt nyújtott. Most azon dolgozunk, hogy egészséges legyen és visszatérhessen a pályára, majd pedig meg fogjuk győzni őt, amikor az időjárás javulni fog Manchesterben."

 

 

Amikor sajtótájékoztatója végén arra terelődött a szó, hogy mit mondana a 34 éves játékosnak a jelenlegi helyzetről, Ole így felelt:

"Nem tudom kommentálni az elhangzottakat. Én csak annyit tudok elmondani, hogy mi nagyon elégedettek vagyunk Edinsonnal. Amikor itt van, akkor nagyon keményen dolgozik azért, hogy minden nap a rendelkezésünkre álljon - reggeltől estig."

 

"Ő már bizonyította, hogy milyen személyiség és mennyire profi. Még a tört angoljával is nagyon sokat segít a fiatal játékosoknak, mi pedig ezt is várjuk tőle."

 

"Természetesen tudjuk, hogy nem lesz képes a szezon minden egyes mérkőzésén pályára lépni, mert elég hosszan nem volt játékban mielőtt hozzánk igazolt volna. Most biztosra kell mennünk azt illetően, hogy a szezon végéig a lehető legtöbbet játszik majd és a lehető legtöbb gólt szerzi. Segíti a fiatal játékosokat, a csatárokat és támadókat, illetve az egész csapatot a mentalitásával."

 

"Majd meg fogja hozni a döntését és ő tudja, hogy mi nagyon elismerjük azt, amit ő a klubért tesz, még akkor is, ha valószínűleg kevesebb mérkőzésen játszott, mint azt szerettük volna."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!