Matic: Megmutatjuk mire vagyunk képesek

Nemanja Matic elmondása szerint el van ragadtatva attól, hogy a világ egyik legikonikusabb stadionjában játszhatnak csütörtök este.


A középpályás természetesen a San Sirora utalt, ahol csütörtök este az AC Milan elleni Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágójára kerül sor. A United a múlt heti találkozón egy 1-1-es döntetlent ért el a Rossoneri ellen, ami azt jelenti, hogy a Vörös Ördögöknek mindenképpen gólt kell szerezniük Olaszországban, ha tovább akarnak jutni.

 

Bár Matic tudja, hogy rendkívül nehéz lesz hazai pályáján kiejteni az AC Milan csapatát, de elmondása szerint tanultak az egy héttel korábbi találkozón elkövetett hibákból.

 

"Most már többet tudunk róluk" - mondta a szerb a klubmédiának. "Tudjuk hogyan játszanak és végig koncentrálnunk kell, mert ők egy top csapat. Jól futballoznak és remek edzőjük van, izgalmas találkozó lesz. Nem lesz könnyű dolgunk, de magabiztosak vagyunk és megpróbáljuk megnyerni a mérkőzést."

 

 

Matic korábban elmondta, hogy figyelemmel követte az olaszok fejlődését és nagyon várja, hogy a világhírű San Siroban játszhasson. A stadiont néhány éven belül lebontják majd, így többekkel egyetemben a szerb játékosnak ez lehet az utolsó alkalom, amikor ebben a stadionban pályára léphet.

 

"Soha nem volt még lehetőségem a San Siroban játszani, ez az első alkalom és ezért is várom nagyon" - mondta. "Ez egy ikonikus stadion, amit mindenki ismer és örülünk, hogy ott mérettethetjük meg magunkat."

 

A Unitednek mindenképp gólt kell szereznie, ha tovább akar jutni a következő fordulóba, de Matic szerint ez nem jelent plusz terhet a United játékosai számára.

 

"Játszani fogunk, mert nem az a csapat vagyunk, akik csak védekeznek. Mindig gólokat akarunk szerezni. Azt hiszem, hogy ez most sem lesz másképp. Minden nap készültünk és készen állunk. Lesz 90 percünk, hogy megmutassuk mire vagyunk képesek."

 

Talán ez a hét a United idei szezonjának az egyik legnehezebb hete, mivel a csütörtöki találkozó után vasárnap az FA-kupában lesz szintén kieséses mérkőzése a csapatnak a Leicester ellen, de Matic azt mondja, hogy készen állnak ezekre a kihívásokra.

 

"A szezon végéhez érkezünk, így természetes, hogy nyolcaddöntők, negyeddöntők és később elődöntők várhatnak ránk. Készen állunk, hogy megmutassuk magunkat, hogy megmutassuk azt, milyen minőséget képviselünk és készen állunk arra, hogy trófeákat nyerjünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

AC Milan - Manchester United

Európa-liga nyolcaddöntő 2. mérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!