Kései változtatás az utazó keretben

A Manchester United kései változtatásra kényszerült utazó keretét illetően az AC Milan elleni Európa-liga nyolcaddöntő visszavágót megelőzően.


Bár az mindenképpen jó hír, hogy David de Gea, Donny van de Beek és Paul Pogba visszatérhetett a csapathoz és elutazhattak társaikkal, Edinson Cavani sajnos azonban mégse szállhatott fel a manchesteri repülőtérről induló milánói járatra, mivel az utolsó edzésen kiújult korábbi problémája.

 

Az uruguayi támadó már eddig is versenyt futott az idővel, hogy rendelkezésre állhasson a Rossoneri ellen az 1-1-re végződött első találkozót követően, de így Angliában marad a szintén problémával küzdő Eric Bailly-val karöltve.

 

 

"Örülünk, hogy Donny, Paul és David visszatérhetett" - mondta Ole a MUTV-nek.

 

"Ők nagy játékosok a csapatunk számára. Sajnos azonban úgy tűnik, hogy Edinsonnak a mai edzésen kiújult a sérülése, így nem érezte késznek magát az utazáshoz."

 

"Eric állapotát is vizsgáljuk. Talán helyes lenne azt mondani [hogy kidőlt]. Előfordulhatott volna, hogy ma azt mondja, hogy készen áll, de végül reggel nem edzett velünk."

 

FRISSÍTETT UTAZÓ KERET

De Gea, Henderson, Grant; Lindelof, Maguire, Shaw, Telles, Tuanzebe, Wan-Bissaka, Williams; Amad, Fernandes, Fred, James, Matic, McTominay, Pogba, van de Beek; Greenwood, Rashford.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

AC Milan - Manchester United

Európa-liga nyolcaddöntő 2. mérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!