Solskjaer: Folyik az egyeztetés Cavani jövőjéről

Ole Gunnar Solskjaer elmondta, hogy folyamatosan zajlik az egyeztetés Edinson Cavani jövőjével kapcsolatban az Old Traffordon.


Az uruguayi csatár október 5-én csatlakozott a klubhoz és egy éves szerződést írt alá azzal a lehetőséggel, hogy az további egy évvel meghosszabbítható.

 

Cavani eddig 28 találkozón lépett pályára és 7 gólt szerzett, emellett pedig rendkívül népszerű tagja a csapatnak és példakép a fiatalok számára, akik rengeteget tanulhatnak tőle. Múlt héten például a Brighton elleni győztes mérkőzést követően kiderült, hogy Mason Greenwoodra is inspirálóan hat a rutinos támadó jelenléte.

 

Cavani legutóbb a Granada elleni Európa-liga találkozó alkalmával lépett csereként pályára, Solskjaer pedig a mérkőzést követően beszélt a támadó jövőjéről.

 

"Folyamatos kapcsolatban vagyok Edivel és nyíltan kommunikálunk egymással. Még nem biztos benne, hogy mit szeretne igazán csinálni a következő szezonban, de azt gondolom, hogy ez nem okoz számára problémát."

 

"Nem volt könnyű éve sem neki, sem a világ többi részének és ezért szeretne még időt arra, hogy átgondolja a dolgokat."

 

 

Cavani helyzetéről és arról, hogy mennyire számít az uruguayi játékosra a szezon hátralévő részében Ole azt mondta: "Nincs kétségem afelől, hogy egy remek formában játszó Cavanit láthatunk majd a pályán a szezon hátralévő részében. Tudja, hogy közeledik a szezon vége és azt, hogy küzdünk egy európai trófeáért és a legjobb eredményt akarja elérni."

 

"Nagyon pozitív játékos, aki keményen dolgozik, hogy folyamatosan jobb és erősebb legyen. Remélhetőleg az előttünk álló hetekben minden rendben lesz vele és a legjobb formáját tudja hozni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!