Bailly visszatért

A Manchester United védője, Eric Bailly Instagram posztjában erősítette meg, hogy elhagyhatta a karantént a COVID miatt és ismét edzhet.


Az elefántcsontparti játékost a válogatott szünet óta volt kénytelen nélkülözni Ole Gunnar Solskjaer, miután Bailly pozitív koronavírus tesztet produkált a válogatottnál. A hírt maga a menedzser közölte a Brighton elleni 2-1-es győzelmet követően és elmondta, hogy védője nem térhetett vissza Angliába a karanténszabályok miatt.

 

Bailly távollétében Victor Lindelöf és Harry Maguire remekül állták a sarat a védelem középpontjában, valamint Axel Tuanzebe játékára sem lehetett panasz, amikor a kapitányt kellett helyettesítenie a Granada elleni visszavágón, mely találkozót végül 2-0-ra megnyertek a Vörös Ördögök.

 

A bajnokság hajrájában azonban úgy tűnik, hogy a 27 éves védő is bevetésre kész, miután hétfőn arról posztolt az Instagramon, hogy az Aon Training Complexben van.

 

"Vissza az edzésre" - olvasható Bailly posztjában. "Izgatott vagyok, hogy végre visszatérhettem a csapathoz."

 

 

"Köszönöm, hogy aggódtatok értem és köszönöm a sok biztatást, amit üzenetben kaptam, miután kiderült, hogy elkaptam a COVID-19-et."

 

Bailly ebben a szezonban 15 találkozón léphetett pályára a Vörös Ördögöknél, ebből 8 alkalommal bajnoki mérkőzésen. Legutóbb az AC Milan elleni 1-1-es döntetlen alkalmával játszott, amely egyben a 100. Unitedben lejátszott mérkőzése is volt az elefántcsontparti játékosnak.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!